2777
2789
عنوان

پیج مونالیزا بوتیک

82 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی ازاین پیچ چیزی خریده؟ راضی بودید؟ میخوام کت چرم بگیرم نمیدونم بخرم یا‌نه.مب ترسم سریع پوست پوست یشه و مزخرف باشع جنسش.یا پیجش معنبر نباشع

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
من یه مونالیرا خرید داشنم اینقد گیج‌بودن نمیدونم اونه یانه

حالا چ جوری بودد جنس لباست؟ ینی راضی بودیی؟

اینقد می ترسمم.چون گرون م هس دلم‌نمیاد .میگم اگ بد باشه چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@کنکوریی‍  عزیزم بهتون درخواست دادم ،قبول نکررید فعلا..

نیخواست م‌بگم تو ی تاپسکی نوشته لودید من راضی هستم بابت اینکه یازدهمو سفتوسخت خوندم وتوتابستون یازدهم ب دواردهم، دهمو جمع کردم.. میتونم بپرسم با این کاری ک کردبد هنوزم راضی اید؟ رشتتون چی بودهه و چی قبول شدید؟ 

من ۱۱ امم.و توتابستون هیچکاری نکردم رسما. دوس داشنم‌دهمو جمع‌کنم. ولی نشد‌.حس می‌کنم خیلی عقبممم

@کنکوریی‍ عزیزم بهتون درخواست دادم ،قبول نکررید فعلا..نیخواست م‌بگم تو ی تاپسکی نوشته لودید من راضی ...

سلام بله بنظرم بهترین کار بود

تازه زمان من یازدهم نهایی نبود الان نهاییه 

من تجربی بودم انتخاب رشته کردم منتظر نتیجه ام

تاثیر یازدهم برای شماها که نهایی میدینش حتی اگه مثبت بشه هم خیلی تاثیر داره پس تو فکر دهم نباش و نهایی یازدهمتو با معدل ۱۹ به بالا ببند 

دهم خیلی اسونه و حتی ۲ ماه از تابستون هم کافیه براش نیاز نیست کل تابستونتو بزاری براش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
سلام بله بنظرم بهترین کار بودتازه زمان من یازدهم نهایی نبود الان نهاییه من تجربی بودم انتخاب رشته کر ...

میشه بهم ی توصیه‌هایی بکنی؟ 

من میرم یازدهم و یازدهم ودوزادهمم نهاییه .دهمو اصلا جمع نکردم ولی خیلی‌احساس پشیمونی و عقبموندگی دارم.حس می‌کنم از تمامم دنیااااا عقبم و بچه ها بیشتر ازمن تلاش می‌کنن و فقط مننم ک دهمو نبستم و یازدهموپیش خوانی نکردم.توروخدا یکم کمکم کنید.خیلی ب پیشنهاداتونصیحتهاتون نیاز دازم عزیزم..

از ی طرف فک میکنم اگ تابستان سال بعد رو یذارم برا دهم ،باز دوزادهم پیش خوانیش چی میشه؟ یازدهمو یادم نمیره؟ برنامم چجوزی باشه برا امسال و تابستون سال بعد؟

میشه بهم ی توصیه‌هایی بکنی؟ من میرم یازدهم و یازدهم ودوزادهمم نهاییه .دهمو اصلا جمع نکردم ولی خیلی‌ا ...

حستو درک میکنم چون خودمم از یازدهم شروع کردم

و تا کنکور ندی نمیفهمی چقدر زمانت زیاد بود

میدونستی مهر امسال خیلی ها شروع از صفر برای کنکور میخونن و رتبه خوب میارن؟ تو دوسااال وقت داری

توصیه ام همونی بود که گفتم یازدهمو حسابی هم تستی هم تشریحی بخون من خودم اینکارو کردم تابستون علاوه بر خوندن دهم یه فصل از هر درس دوازدهمم پیش خوانی کردم 

فقط بنظرم تابستون طبق برنامه آزمون ها پیش نرو برنامشون استاندارد نیست ولی دیگه از مهر چه دوازدهم چه یازدهم با برنامه ماز یا قلمچی بخون

مطمئن باش خودت بعد از کنکور به این احساسات الانت میخندی چون واقعا وقتت خیلی خیلی زیاده

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
حستو درک میکنم چون خودمم از یازدهم شروع کردمو تا کنکور ندی نمیفهمی چقدر زمانت زیاد بودمیدونستی مهر ا ...

نمیدونم چه حس مزخرفیه ک گیرم افتاده.همش حس میگنم عقبم.همه جلوئن من فقط خیلی عقبم. فکرمیکنم اونایی ک دهمو بستن ویازدهمو پیش خوانی کردن رتبه برتر کنکور۱۴۰۶ ان.ولی من رتبم ۵۰۰۰۰نمیشه ختی. . هیچی بلد نیستم. فکر اینکه بقیه دهمو جمع کردن اما من عرضه نداشتم‌دهمو تو ۳ماه تابستون‌ببندم ،داره دیووووووووونم میکنه. آرزوم ه برم دانشگاهای تهران مدیریت مالی،بازرگانی اینارو بخونم. رویامه که پروژه های متعدد قبول‌کنم و شرکت بنام‌خودم‌تاسیس کنم. ولی حس میکنم‌نشدنیه. حس میکنم وقتمو خیلیی هدر دادم و دیکع نمیشه.اکثررتبه برترهاازدهم شزوع میکنن.فقط منِ خر اینقدخودمو عقب انداختم.دارم فکر میکنم ک وقتی اینقدر ازبقیع عقبم ،پس فکر ِ رتبه ی خفن و دانشگاهای تهرانو از سرم بیرون‌کنم وقیدشو بزنم..

حستو درک میکنم چون خودمم از یازدهم شروع کردمو تا کنکور ندی نمیفهمی چقدر زمانت زیاد بودمیدونستی مهر ا ...

پس اینطوری شد که: از 1 مهر شروع کنم یازدهم رو بخونم. من ماز ثبت نام کردم. و میخوام ویدیوهاشم ببینم.با ماز پیش برم‌یا مدرسه؟ . مثلا‌اگ‌بگی با ماز پیش برم، بابد ویدیوشو اول ببینم بعد ۲۰تاتست بزنم مثلا؟ میشع تو اینمورد راهنمایی کنی؟.بعد ازمهر که میرم ۱۱ام ،روزانه ( روزای تعطیل و روزای مدرسه) چندساعت بخونم ؟ و چندتا تست یزنم؟‌. برای نهاایی چیکار باید کنم؟ چجوری باید وقتمو نصف کنم و هم تشریخی بخونم وهم تستی؟‌ بعد شما برای خواب چیکار میکردی؟ من خیلبی میخوابم.اگ بعدمدرسع بخوابم ،۴ساعتمیخوابم ودیک بیدارنمیشم.اگ نخوابمم سردرد میگیرم‌ونمتونم درس بخونم.برنامم اینه که صبح س 6ونیم وشب ساعت۱۱ونیم‌،۱۲ بخوابم. حااالاخواب بعدازظهرو‌نمیدونم.

شما گقتی ((فقط بنظرم تابستون طبق برنامه آزمون ها پیش نرو برنامشون استاندارد نیست )) .

من امسال تیر ماه ماز ثبت‌نام کردم. اولینبار ک ب بووجه بندیش نرسبدم ،کلا دبگه برا ارمونای تایستونش نخوندم براش و ناامید شدم. هردفعه ۲،۳،۴،تا نهایییییییت ۶ تا سوال حل میکنم‌وقتی میرم‌سرجلسع ک تازه چندتاش غلطم‌در میاد. (فک کن چقد داغونم‌از ۷۰ تا سوال فقطططط ۶تاش)بالاترین درصدمم برا شبمی بود ک ۱۱.۶۷ شده بود.همین.. همش حسرت میخورم ک چرا ازتابستونم استفاده نکرودم و دهمو با ازمونا نبستم. چرا مثل بودجه بندیش نمیحوندم.بابت ابت خیلی اضطراب دارم

نمیدونم چه حس مزخرفیه ک گیرم افتاده.همش حس میگنم عقبم.همه جلوئن من فقط خیلی عقبم. فکرمیکنم اونایی ک ...

همه فکرای تو این کامنتتو بریز دور چون فقط بهانه های ذهنت ان و باعث شکستت میشن

پس اینطوری شد که: از 1 مهر شروع کنم یازدهم رو بخونم. من ماز ثبت نام کردم. و میخوام ویدیوهاشم ببینم.ب ...

با ماز فقط تستی پیش برو(کلاس تشریحی هم داره ولی مدرسه برای تشریحی کافیه وقتت تلف میشه اگه بخوای تشریحی هم فیلم ببینی) 

تایم مدرسه رو کلاس اموزش می بینی برا تشریحی میای خونه سوال از کتاب فرمول ۲۰ حل کن

برای تست اساتید ماز خودشون میگن چیکار کنی به حرفشون گوش بده

برا خواب منم خیلی ادم خوش خوابی بودم ولی دیگه اجبارا ۶ ساعت میخوابیدم و در طول روز قهوه میخوردم

شما گقتی ((فقط بنظرم تابستون طبق برنامه آزمون ها پیش نرو برنامشون استاندارد نیست )) .من امسال تیر ما ...

اره دیگه برنامه ازموناش سریعه بعد ادم نمیرسه نا امید میشه برا همین گفتم تابستون به برنامشون توجه نکن

در ضمن تو اگه قرار بود ۱۰۰ بزنی به ازمون دقیقا چه نیازی بود؟ ازمون برای اینه که بفهمی ضعفت کجاست

مثلا شیمی فصل یک دهم کم زدی باید تحلیل کنی تو حفظیات کتاب مشکل داشتی یا استوکیومتری و ساختار لوویس و ضعفتو برطرف کنی که رو کنکور تکرار نشه

دوست خودم قلمچی هیچوقت ترازش به ۶ هزار نرسید و همیشه کلی غلط داشت ولی امسال پزشکی قبول میشه چون بشدت تحلیل ازمون براش مهم بود

با ماز فقط تستی پیش برو(کلاس تشریحی هم داره ولی مدرسه برای تشریحی کافیه وقتت تلف میشه اگه بخوای تشری ...

اخه کلاساش قاطی ن.مثلا کلشو تشزیحی یاد میدن و درستامه و جزوه‌دارن .ولی توش تک وتوک تستی عم‌حل میکنن. نمیدونم‌چطور ببینم ک فقط تستیاش رو یادبگیرم.‌ 

من الان خودم کلی عقبم‌ از ویدیوهاش.