2777
2789
عنوان

افسردگی و استرس در بارداری

29 بازدید | 2 پست

خانمها من دو ماهه باردارم الان چند روزه حالم خیلی بد شده انگار یه چیزی سر دلم سنگینی میکنه و همش میخوام این حسو از وجودم بکنم و بندازم دور. از طرفی نمبدونم چرا ولی استرس شدید سقط دارم و هربار که میرم دستشویی با ترس و لرزه که نکنه سقط شه و خونریزی کنم. واقعا همسرمم درک نمیکنه. از اول بارداری هر علایمی دارم میگه تلقین میکنی واقعا کلافه شدم شبها هم خوابم نمی‌بره و عین جغد بیذارم. چیکار کنم کسی تجربه‌ای داره

منم دوماهمه استرسم تشدید شده چون سابقه استرس دارم الان خب هورمون جفت اضافه شده مشخصه ک استرس بیشتر میشه 

منم مث شمام معدم سنگین میکنه همش سوژش معده دارم استرس دارم بیحالم افسردم عادیه چاره نیس جز تحمل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.