2777
2789
عنوان

اخلاق های خاص همسرم 🤷‍♀️🤷‍♀️

13645 بازدید | 167 پست

خیلی پیش اومده تو بحث گفته مثلا آشپزی نمیکنی چون نقطه ضعفم تنبلیم هست و کم اشپزی کردنم بعد امشب گفتم حالا بعد چندروز  غذا بزارم همین الان رنگ زد گفت شام چی گذاشتی گفتم هنوز هیچی ولی شب کباب تابه ای میزارم گفت نه نمیخواد شام می‌خرم گفتم نه گوشت گذاشتم بیرون گفت عیبی نداره بزار یخچال حالا از من اصرار که نه شام میزارم اون میکه نمیخواد می‌خرم بعد میکه ولش کن حال نداری شام نزار خندم گرفت گفتم من کی گفتم شام حال ندارم ؟ 

کلا قبلا هم این اتفاق افتاده خیلی اعتراض میکنه بعد که شام میخوام بزارم میگه نمبخواد نزار 

حالا نگید دستپختت حتما بد به اندازه خودم خوبه واقعا الان تو تعجبم هستم براش عامل تنبلی من خود همسرم هست 

اون وقت یه مرد مثل تاپیک پربازدیدا برا ابن موضوع می‌خواد. طلاق بده همسرشو برم‌ شوهرمو‌ بزارم رو سرم والا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون حقیقتش برای شام باید از ساعت پنج اینا شروع کنی که ساعت هشت شام اماده ی سرو باشه

از الان بخوای شروع کنی دیره

و همسرتون هم بابت همین ناراحت شدن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب میگفتی آماده کردم ک دیگ میدونست آماده اس اگر نمیخورد حروم می‌شد

خب نمیدونستم اینطور میگه که بعد.ما شام دیر میخوریم من همیشه ۹ تازه شام میزارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
و منی ک تازه ساعت ۱۰شام میپزم😂

خب زندگی ها فرق داره

وقتی همسر اسی الان زنگ زده یعنی تا یک ساعت دیگه خونه است

پس طبیعتا استارتر باید زودتر از اینا به فکر شام میفتاد

😁😁

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

این دیگه خیلی خوب بود خدا بده شانس !حالا اگه ما بودیم تاس کباب منو می‌پخت برو حالشو ببر

اره واقعا همین آنقدر من تنبل شدم ازبس هیچ مسولیتی به من نداده

خب نمیدونستم اینطور میگه که بعد.ما شام دیر میخوریم من همیشه ۹ تازه شام میزارم

جدی؟ چقدر عجیب

همسرتون ساعت چند از سر کار برمیگرده خونه معمولا؟