2777
2789
عنوان

نمیتونم درس بخونم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 47 پست

منم تو همین وضعیتم روزای اول گریه میکردم  تو یه اتاق که اونم تلویزیون وسروصدا و..... هس ـ منم همینطو ر حتی سروصدا نباشه بازم راحت نیستم 

سعی کن تایمایی برای خوندن پیدا کنی که کمترین سروصدا وعوامل حواس پرتی باشه

هندزفوری بزار صدای سکوت رو دانلود کن بزار گوشت

یا هرزگاهی تو حیاط تونستی چادر بزن بخون یا یه دیوار یه اتاقکی درس کن بتونی بخونی 

یا پشت بوم  برو 

تو خود خونه اگر میتونی با پرده ای چیزی نصف کن 

اندازه ای که اصلا کسی رو نبینی وبتونی بخونی 

حموم هم   هس بودن کسایی که اونجا  درس خوندن 

وَ اُمیدْ،قَشَنگتَرینْ باوَر اِنسانْ اَستْ...

همونا باید واست انگیزه بشه که بخونی خودتو نجات بدی

من خودم تو راه پله درس میخوندم.پر اشغال بود سرو صدا بود و...الانم که دانشجوام تایم امتحانا راه پله درس میخونم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزایی هست تو نت بزن میبینی ولی گرونن . نمیدوتم فایده هم دارن یا ن

خودم توی باسلام یکی پیدا کردم اما نمیدونم واقعیه یا نه. من نمیخوام آهنگی بذارم. دوست دارم کامل صدا محو بشه

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

یه بار زمستون بود خیلیییی هوا سرد بود مهمون اومده بود تو همون راه پله هم نمیتونستم بشینم یه پتو انداختم حیات یه پتو هم کشیدم روم رفتم حیات درس خوندم فقط چشمام بیرون بود 🥲😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
پدرت ک قطعا یه تایمی سرکارهمیمونه داداشت و مامانتکه با اونا حرف بزن باهم راه بیاین دیگه

بابام بازنشسته هست سرکار نمیره.آخه مثلا به مامانم بگم میخوام بخونم، ساکت. چند دقیقه ی دیگه با صدای بلند حرف میزنه اصلا انگار نه انگار که من چیزی گفتم

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

منم تو همین وضعیتم روزای اول گریه میکردم تو یه اتاق که اونم تلویزیون وسروصدا و..... هس ـ منم همینطو ...

به مامانم گفتم پشت بوم. گفت همسایه ها حرف درمیارن و... خلاصه که نداشت برم پشت بوم

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

خودم توی باسلام یکی پیدا کردم اما نمیدونم واقعیه یا نه. من نمیخوام آهنگی بذارم. دوست دارم کامل صدا م ...

حضوری بخر اینترنتی ک نمیفهمی چجوریع

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بابام بازنشسته هست سرکار نمیره.آخه مثلا به مامانم بگم میخوام بخونم، ساکت. چند دقیقه ی دیگه با صدای ب ...

عزیزم اینطور که از تاپیک‌هات فهمیدم فکر می‌کنم کلاس نهمی نیاز نیست انقدر خودت رو اذیت کنی چون کنکوری که نیستی بعد مدرسه نیاز ۵ ساعت یا ۴ ساعت درس بخونی اگر پدر مادرت ظهر می‌خوابن اون تایم درس بخون یا اگر شب زود می‌خوابند شما تا ۱۲ بیدار بمون و درس بخون یا اینکه صبح ۴ بیدار شو درس بخون بعد برو مدرسه به جاش شب زودتر بخواب من خودم همیشه صبح زود درس را شروع می‌کردم که تا قبل بیدار شدن مامانم درسم تموم شه امانم ساعت ۱۰ صبح بیدار می‌شد و من از ۵ صبح درس می‌خوندم تا ۱۰ شما هم خودت یه جوری تنظیم کن

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

عزیزم اینطور که از تاپیک‌هات فهمیدم فکر می‌کنم کلاس نهمی نیاز نیست انقدر خودت رو اذیت کنی چون کنکوری ...

از مهرماه میرم دهم. میخوام  از امسال محکم بخونم که برای کنکور فشار روم نباشه

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

من یه دوستی دارم که اتاق نداشتند و دوتا داداش خیلی شیطون داشت همیشه مجبور بود روزها درس نخونه به جاش شب تا صبح که همه خواب بودن می‌خوند تازه چون اتاق نداشتن نمی‌تونست تو خونه درس بخونه شب تا صبح میرفت توی حیاط می‌خوند و تیزهوشان قبول شد و بعدش هم مهندسی قبول شد ، یه نفر دیگه هم می‌شناسم از فامیل‌های دورمون سال کنکورش خیلی اذیت شد چون خانواده پرجمعیتی بودند ی همین می‌رفت تو کوچه می‌نشست درس می‌خوند شاید باورت نشه اما به خدا راست میگم تو کوچه درس می‌خوند و پزشکی تهران هم قبول شد👌😍

از مهرماه میرم دهم. میخوام از امسال محکم بخونم که برای کنکور فشار روم نباشه

خوب فعلاً که تابستون چرا خودت رو اذیت می‌کنی از مهر هم صبح ها زود بیدار شو قبل اذان صبح درس رو شروع کن و تا مدرسه رفتن درس رو تموم کن 

انقدر سخت نگیر و غصه نخور خدابزرگه💗💗