2777
2789
عنوان

پراشتهایی در روزهای اول بارداری

251 بازدید | 44 پست

احساس گرسنگی کردن در روزهای اول بارداری

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما انتقال اول مثبت شدین دکتر نوالی خوبه .مشکل شما دقیق چیه .کدوم بیمارستان انتقال داد و هزینه چقدر ...

عریزم اهل تبریزی

اره انتقال اول 

اسپرم شدیدا ضعیف بود 

بیمارستان الزهرا 

بیمه هستی یانه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عریزم اهل تبریزیاره انتقال اول اسپرم شدیدا ضعیف بود بیمارستان الزهرا بیمه هستی یانه

آره گلم اهل تبریزم شوهرمنم اسپرمش کلا ۵ میلیونه البته بعد عمل ضعیف شد بیمه تامین اجتماعی داریم 

یعنی منم مامان میشم 😔

آره گلم اهل تبریزم شوهرمنم اسپرمش کلا ۵ میلیونه البته بعد عمل ضعیف شد بیمه تامین اجتماعی داریم

دقیقا همسر منم

تحرک یک درصد 

با ازمایش نزدیک۲٠ تومن ولی یرای همه یکسان نیست این عدد ممکنه داروهای بیشتری بر اساس شرایطت برات بنویسه  و این مبلغ پول یک جا نمیگیرن کم کم 

هر سوالی داری بپرس

همین فردا برو پرونده باز کن 

امروز فردا نکن 

دقیقا همسر منمتحرک یک درصد با ازمایش نزدیک۲٠ تومن ولی یرای همه یکسان نیست این عدد ممکنه داروهای بیشت ...

برم بیمارستان مستقیم هیچی بلد نیستم گیج موندم مثلا واریکوسل عمل کرد آی وی اف نکنیم اونم زد بدتر شد حالا این ماه میرم طب سوزنی به شوهرم هم خرنوب خریدم من خودمم کلی مشکل دارم 

یعنی منم مامان میشم 😔

دقیقا همسر منمتحرک یک درصد با ازمایش نزدیک۲٠ تومن ولی یرای همه یکسان نیست این عدد ممکنه داروهای بیشت ...

دکتر رو خودم باید انتخاب کنم .از اول آزمایش میگیرن یا آزمایش های قبلی رو میبرم تازه رفتم 

یعنی منم مامان میشم 😔

برم بیمارستان مستقیم هیچی بلد نیستم گیج موندم مثلا واریکوسل عمل کرد آی وی اف نکنیم اونم زد بدتر شد ح ...

ماهم همین طور عمل کردیم بدتر شد 

میرید الزهرا بخش نازایی طبقه ۳

میگید میخوام پرونده باز کنم 

کاغذبازی داره 

بعدش باید بری ازمایشات تکمیل کنی یه ماه یا ببشتر طول میکشه 

بعد برمیگردی بر اساس وضعیت رحم و تخمدان وارد سیکل تخمک کشی میشی 

خودت چه مشکلی داری

دکتر رو خودم باید انتخاب کنم .از اول آزمایش میگیرن یا آزمایش های قبلی رو میبرم تازه رفتم

نه خودشون دکتر دارن درمانگاه 

ولی میتونی دکتر دیگه هم بری به نظرم نیاز نیست 

اوتا ازمایش مخصوص دارن مونده اینا رو داده باشی یانه

خودم آنددمتریوز چسبندگی لگن فیبروم تنبلی تخمدان

چند سالته فکر کنم فیبروم عمل کنن قبل انتقال 

برو دکتر زمان میبره حل بشه

چند سالته فکر کنم فیبروم عمل کنن قبل انتقال برو دکتر زمان میبره حل بشه

همشون خیلی ریزن تازه دراومدن قبلا نداشتم دکترمن سلیمانی راد هس عمل نگف ولی میگه طبیعی باردار نمیشی حالا دوماه نمیخوام دکتر برم تا بعد ببینم چی میشه 

یعنی منم مامان میشم 😔