2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم برا کنکورم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 83 پست
واقعا حرفت درسته از اینکه سال دیگه به همین روال بگذره میترسم

اول از همه هدف گذاری کن، چه دانشگاهی و رشته‌ای رو میخوام، بعد برنامه بلند مدت، بعد کوتاه مدت بنویس، هر روز تلاش کن تا بهش برسی، بزرگترین انگیزه‌ات تصور رسیدن به هدفت باشه🥲❤️‍🔥

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدییی دانشگاه تهران😍منم هدفم پزشکیم دانشگاه تهرانه پایه ای رقابتی بخونیم؟

چقدر خوب، پایم من، چیا رو جمع کردی تا الان؟ از کی شروع کردی؟

ریلکس کن

تو داری تلاشت رو میکنی

بقیه اش با خداست

بسپار به خدا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ورودی دوازدهمی؟

آره کنکوریه405

تیزهوشان درس میخونم، هدفم از کلاس نهم پزشکی تهران بوده کم و بیش میخوندم این تابستونم می‌خوندم اما الان خیلی مشتاق ترم واسه جمع و اینا که از هر پایه یکم خوندم که برناممو جدی کردم و الان قراره درست ببندمشون 

مشاورم هم رتبه 37کنکور بوده خودش و پزشکی تهران میخونه 

و اینکه دلم میخواد با یکی که هدفش بالاست مثل شما و انگیزه داره رقابتی بخونیم یه جوری که هر دومون قطعا قبول شیمی باهم🙂

https://daigo.ir/secret/71782304923

برای همه‌ی دروس فیلم نمیبینم، فقط زیست و شیمی، مابقی با درسنامه، مدرسه و دبیرامونم سطح متوسط رو به پ ...

اگه اون دو تای دیگه رو هم یاد نمیگیری براشون فیلم ببین. 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹

عزیزم به عنوان کسی از استرس سلامتیش هم در خطر قرار گرفته میگم تهش هیچی نیست...

هر چی بخواد میشه 

تو فقط بخون 

تهش نمیگین استرس گرفته تهش نمیگین اذیت شده 

تهش نتیجه رو مبیین فقط بخون ..

بدون هیچ فکری 

آره کنکوریه405تیزهوشان درس میخونم، هدفم از کلاس نهم پزشکی تهران بوده کم و بیش میخوندم این تابستونم م ...

پس درخواست دوستی میدم، با هم در ارتباط باشیم عزیزم❤️