2777
2789

بچه ها من پارسال ک سرکار میرفتم ده تومن پول به پارتنرم قرض دادم 

و الان ک میخوام کنکور مجدد بدم و دستم خالیه بهش گفتم هزینه مشاوره ماهانمو بده ماهی ۱/۱۹۰ قبول کرد حتی خیلی استقبال کرد ک حتما مشاور بگیر خودم پولشو بدم گفتم نه از رو همون ۱۰ تومن بده به نظرتون کار درستی کردم؟

( دستش تنگه و مشکلاتش زیاد بخاطر همین تا الان نگرفته بودم ازش)

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

به نظر من خیلی زودتر باید میگفتی پولت رو پس بده 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه از اینکارا نکن هیچوقت پول قرض نده بگو ندارم الانم بد نگفتی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دیگه از اینکارا نکن هیچوقت پول قرض نده بگو ندارم الانم بد نگفتی

نه همون یه بار بود

ولی چ اشکالی داره بعضی وقتا بدم؟

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

نه همون یه بار بودولی چ اشکالی داره بعضی وقتا بدم؟

اشکال داره خیلی ام اشکال داره هم بد هادت میشه هم پررو میشه همم ببین رک بهت بگم کاری نکن که بعدها ببخشید هم دلت بسوزه هم کو نت مثل من همیشه سعی کن از اون چیزی به تو برسه نه از تو به اون 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا