2777
2789
عنوان

اسهال آبکی شدید خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 28 پست
برم دکتر عفونی متخصص رفتم گفت نرماله مترونیدزوال داد خوردم قطع شد همون که تموم کردم دوباره تا کی قرص ...

دوست عزیز هیچ متخصصی یک ماه اسهال رو نمیگه نرماله

دکتر عمومی هم این حرف رو نمیزنه

شما یک ماهه فقط داری تاپیک میزنی

عوضش یه متخصص خوب رفته بودی ، صدباره خوب میشدی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سندرم روده تحریک پذیر داری‌...دوست منم چند ماهه وضعش همینه کلافه شده

باید بره پیش متخصص گوارش

با دارو رژیم غذایی خوب میشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
بله جانم

پس همون روده تحریک پذیره عزیزم....جزو بیماریهای روان تنی محسوب میشه....یعنی هیچ خطری نداره پیشرفت نمیکنه و بافت روده هیچ آسیبی نمی‌بینه ولی خب همین حالتاش آزار دهندس

یکی از نی نی سایتیا تاپیک زده بود ک دکتر روانپزشک بهش یه قرص داده ک این مشکلش حل شده

منظورم اینه ک ریشش ب خاطر استرسه

پس همون روده تحریک پذیره عزیزم....جزو بیماریهای روان تنی محسوب میشه....یعنی هیچ خطری نداره پیشرفت نم ...

آزمایش خون مدفوع سونوگرافی همه چی نرماله کلافه شدم دوباره برم دکتر گوارش ببینم اون چی میگه

باید بره پیش متخصص گوارشبا دارو رژیم غذایی خوب میشه

دو تا فوق تخصص رفته....آندوسکوپی و کولونوسکوپی انجام داده

آزمایش کامل خون و مدفوع و....

همه گفتن ک سندرم روده تحریک پذیره باید رژیم غذایی رو رعایت کنی....رعایت می‌کنه ولی با کوچکترین استرسی باز این حالتش برمیگرده

آزمایش خون مدفوع سونوگرافی همه چی نرماله کلافه شدم دوباره برم دکتر گوارش ببینم اون چی میگه

می‌دونم عزیزم خیلی کلافه کنندس....توجه کن ببین چه غذاهایی میخوری حالت بدتر میشه نخور....چون ی سری پرهیزات غذایی داره

امیدوارم زود خوب شی🌹

ببخشید چه خطری

بدنت دهیتراته میشه

یهو میبینی از هوش میری

از داروخانه وان لایت بگیر حتما بخور ، کم آبی بدنت جبران شه

شربت مترونیدازول بخور هر ۸ ساعت

نوشابه ی مشکی هم خوبه

پودر سنجد خیلی خوبه

فست فود و غذای سرخ شده و چرب نخور

میوه فقط سیب و موز بخور

دو تا فوق تخصص رفته....آندوسکوپی و کولونوسکوپی انجام دادهآزمایش کامل خون و مدفوع و....همه گفتن ک سند ...

اره خیلی سخته

بچه ی دوست منم  از سن کم درگیره همش طفلک

با کوچکترین چیزی دوباره شروع میشه

دلیلش همونه که وقتی قطع میکنی قرصو دیگه نمیخوری. من دوهفته اسهال بودم با همین مترونیدازول و یه قرص دیگه خوب شدم(دوستانی که میخونید سرخود نباید بخورین. تجویز دکتر فقط) آنتی بیوتیک باید دوره کامل خورده بشه وگرنه باکتری روده یه مدت میره توی حالت غیرفعال و دفعه بعد فعال میشه و دیگه مقاومم شده چون بهش خوش گذشته

خب چرا ول میکنی وقتی خوب میشی

برم دکتر عفونی متخصص رفتم گفت نرماله مترونیدزوال داد خوردم قطع شد همون که تموم کردم دوباره تا کی قرص ...

اره باید برید دکتر عفونی 

به هر حال پیگیری کن طبیعی نیست

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫