2777
2789
عنوان

منشی باشگاه بشم یا نه

127 بازدید | 22 پست

اول از اینکه طبق تاپیکام بگم ک من آرایشگر و ویزیتورم بچه ها ولی خب دوس دارم یه کار ثابتی هم انجام بدم و اینکه همیشه آرایشگاه مشتری نیس اگه باشه خیلی درآمدش از کار ثابت بهتره و دوساعت کار آرایشگاه از ۷/۸ ساعت حقوق یه روز یه کار ثابت بیشتره تو شهر ما اینجوریه

بعد الان میخوام برم منشی باشگاه بشم تایم کاریش ۴ ساعت بیشتر نیس وظایفشم فک کنم حضور غیاب و گاهی اگه مربی نباشه آموزش به ورزشکارا و نظافت باشگاه و استوری و اداره کردن پیج فک کنم اینا باشه بعد حقوقش ساعتی ۳٠ تا ۵٠ تومنه ک من حساب کردم ساعتی ۵٠ تومنم بدن ۴ ساعت میشه ۲٠٠ به جز جمعه ها و روزای تعطیل ک من روزای تعطیل رو دوروز در ماه حساب کردم مثلا شد ۴۸٠٠ اگرم خیلی تعطیلی در ماه باشه فک کنم ۴/۵٠٠ اینا در ماه بشه به نظرتون ارزش داره برم؟ اینم بگم ک چون تایم کاریش کمه و منم متاهلم و هم شغل دیگه ای دارم خیلی بدردم میخوره و اینکه کلا محیط باشگاه رو دوس دارم و خودمم ورزش میکنم

نظرتون چیه نهایت حقوقش ۴۸٠٠ دربیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه خودت هم کلی آدم های مختلف میبینی روحیه ات باز میشه محیط امن و جو شاد هم داره

آره از این لحاظ خوبه ولی خب حقوقشم خیلی کمه

مثلا اگه باز ۶ یا ۷ تومن بود یه چیزی

اگه دوست داری و برات سخت نیست برو

سخت ک نیس چون تایم کاریشم کمه

ولی الان فک کردم اگه کار با دستگاهاشون رایگان باشه برای منشی خیلی خوبه چون من الان باشگاه میرم ماهی یه تومن میدم فقط

سخت ک نیس چون تایم کاریشم کمهولی الان فک کردم اگه کار با دستگاهاشون رایگان باشه برای منشی خیلی خوبه ...

احتمالا رایگان باشه چون شما دیگه میشی پرسنل باشگاه حتی اگه رایگان هم نباشه میتونی با هزینه کم ورزش کنی

باهاشون صمیمی شو ازت پول نگیرن

احتمالا رایگان باشه چون شما دیگه میشی پرسنل باشگاه حتی اگه رایگان هم نباشه میتونی با هزینه کم ورزش ک ...

😂😂😂😂😂 تو باشگاه ما مربی ک هم مربیه هم منشی فک کنم پول نمیده دیگه ورزشم میکنه آخه یه بار دیگه ام تو یه آگهی دیگه زده بودن ک استفاده از دستگاها برای منشی کاملا رایگانه ولی این چیزی نزده بودن نمیدونم

چقدر نسل جدید زرنگن هم سن کم ازدواج میکنن هم هر جور دوست دارن بپوشن کسی بهشون گیر نده هم صد تا شغل دارن از آرایشگری تا چیزا دیگه همشون که ورزش میکنن درس میخونن عجب نسل زرنگ کار کشته ای بودین شما هشتاد یا بدبخت ما هفتاد یا که سوختیم برای همچیز ی عمر درس خوندیم به هیجان نرسیدیم بازار کار اشباع بود هیچکس نمی‌رفت دوس دخترش بگیره یا باید با چادر همون پوشش زن یکی مثل خودت می‌شدی یا میشستی خونه ازدواج نمی‌کردی الان نسل عوض شده  پسرا با دوس دختراشون ازدواج میکنن پسرا هفتاد میرن با شصتیا  و پسرا شصت میرن با هشتاد یا اینم از ازدواج بدبختی هامون بیکار بیپول با ی لیسانس نشستیم گوشه خونه شماها زرنگ بودین می‌دونستین بازار آزاد بهتر از درسه الویت کار بود تا درس  می‌دونستین ب ی شغل نباید بسنده کنید خوش بحالتون واقعا 

الآنم بنظرم برو هر شغلی ساعتش کنه محیطش خوبه برو همچیز پول نیست همین که روحیه خوبی داری شغل دبگم داری زندکیت داری خوبه دیگه  ماشاالله دمتم گرم

میتونی ازشون بپرسییا چند روز آزمایشی برو بعد ببین چی میگن درباره ورزشت و هزینه اش دیدی رایگانه بمون ...

آره به نظرت الان نپرسم؟ ک رایگانه یا نه

چون گفتم ببینم اگه برام بصرفه برم واسه صحبت چون راهشم خیلی نزدیک نیس بهم گفتم الکی نرم چون قبلا دوسه جا رفتم واسه کار ولی شرایطشون خوب نبوده

چقدر نسل جدید زرنگن هم سن کم ازدواج میکنن هم هر جور دوست دارن بپوشن کسی بهشون گیر نده هم صد تا شغل د ...

قربونت برم بخدا منم همسرم نمیذاره هرجور دوس دارم بگردم ک😅 ولی خیلیم به پوشش گیر نمیده، و اینکه من درس نخوندم تا دهم خوندم فقط حتی دیپلمم ندارم و اصلا به دهه هشتادی دهه هفتادی ربطی نداره خیلی از دهه هشتادیا بیکارن یا خانه دارن یا کلا دلشون نمیخواد بیرون کار کنن یا فقط درس میخونن به خودت بستگی داره