2777
2789
عنوان

جوجه کباب

349 بازدید | 19 پست

سلام میلیکمممم 

من واسه فردا جوجه کباب مزه دار کردم فقط نمیخوام سفت شه :(

نمک فلفل زرد چوبه پیاز زیاد و زعفران زدم گذاشتم یخچال. حالا فردا چند ساعت فقل از استفاده چکار کنم چیز دیگه بزنم بش؟؟

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوقاشق روغن .با ۳ قاشق ابلیمو اضافه کن .اینهارو باید اضافه میکردی باهمونایی که اضافه کردی.

من میخواستم فردا بزنم. الان بزنم یعنی

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
روغن زيتونم بزن من فلفل دلمه ايم دوست دارم اگه دوست داري بزن

من لا به لاش میزنم به سیخ. ولی فکنم یکممم بزنم توش:*

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

کاش نمک نمیزدی نمک رو بعد سیخ زدن اونم خیلی که خوش نمک بشه .من با دست روش میریزم زیاد قشنگ خوش نمک که با نون یا برنج بخوری حرف نداره و نمک که زود باشه گوشت رو سفت میکنه سس سفید یا ماست هم توش بزن 

خدایا پناه بچه هام باش تا همیشه. آمین
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز