2777
2789
عنوان

اینم کاربر مصی که همتون فکر کردید از سایت رفته😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 103 پست
اسم تاپیک تو خاطرتون نیست؟

مطمئن باش اگر یادم بود خودم تاپیک پیدا میکردم و میذاشتم اینجا تا رسوا بشه و همه ببینن 

یکی از این تاپیک هایی که پربازدید و جنجالی بود

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ببین برام اهمیتی نداره هرچقد دلت میخواد تهمت بزن اگه واقعا حالت خوب میشه☺️ولی دفعه پیش هم گفتم اگه ا ...

سلام

متاسفم که بهتون تهمت زدن 

و چه خوب که جوابشون رو دادین. وقتی ادم جواب نمیده یه سری از دوستان حس میکنن محق هستن. یا میان میگن وای چه دغدغه‌هایی دارین. در حالی که حفظ ارامش روانی کاربرا باید جزو اولویت های سایت باشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاممتاسفم که بهتون تهمت زدن و چه خوب که جوابشون رو دادین. وقتی ادم جواب نمیده یه سری از دوستان حس م ...

😂😂😂😂😂😂😂

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

خوشبحال خودم ک اصلا مصی رو نمیشناسم چ برسه ب اینک بخوام براش تاپیک بزنم😂😂

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من ک گنده نکردم ولی وقتی گفت میخام از سایت برم تاپیک بود که براش میردن و همه گریه و.. ک نروخیلیا دوس ...

با این تاپیک شما نه اون مصی تو نظر دیگران عوض میشه نه این مصی عوض میشه. فقط شما داری تهمت میزنی و هیچ مدرکی نداری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

مطمئن باش اگر یادم بود خودم تاپیک پیدا میکردم و میذاشتم اینجا تا رسوا بشه و همه ببینن یکی از این تاپ ...

خب باشه 

بابا منم ۳ تا کاربری دارم 

بخون و رد شو 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

با این تاپیک شما نه اون مصی تو نظر دیگران عوض میشه نه این مصی عوض میشه. فقط شما داری تهمت میزنی و هی ...

خانم اپرا شما هم مدرکی ندارید اما طرفداری اون کاربر رو می‌کنید من گفتم که توی تاپیک خودش رو لو داد و جالبه که شما به سرعت آنلاین شدید و بدون اینکه چیزی بدونید طرفداری کردید یک درصد احتمال بدید من درست میگم من نمی‌خوام کسی رو خراب بکنم و خودم شخصیت مصیرو دوست داشتم ون آدمی بود که کتاب می‌خوند به خودش می‌رسید و خیلی کارهای دیگه حتی بعد اینکه از سایت رفت من یه تاپیک زدم بهش گفتم که چقدر کاربریش رو دوست دارم و تاپیک‌هاش انرژی مثبت بود و به تصمیمش هم احترام گذاشتم که خواست از این سایت بره اما اینکه با کاربری دیگه بیاد و مردم رو سر کار بذاره برام قابل هضم نیست ون خیلی‌ها وابسته ایشون هستند و با رفتنشون مدام تاپیک می‌زدند که کاش برگردن

اگر قرار بود تو سایت باشن چرا اینکارو کردن

مطمئن باش اگر یادم بود خودم تاپیک پیدا میکردم و میذاشتم اینجا تا رسوا بشه و همه ببینن یکی از این تاپ ...

حالا ک مدرک ندارید کاش تاپیک نمیزدید حتی اگر حرف شما درست باشه و این موضوع سوتفاهم نباشه کسی باور نمیکنه و بعضیا ممکنه بهتون توهین کنن...الان این خانم میتونن ب صورت قانونی از شما شکایت کنن 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

با این تاپیک شما نه اون مصی تو نظر دیگران عوض میشه نه این مصی عوض میشه. فقط شما داری تهمت میزنی و هی ...

خخیلی جالبه که سریع آنلاین شدید و تاپیک من رو پیدا کردید و نظر گذاشتید و طرفداری😅 اصلاً هم معلوم نیست که هماهنگید🤷‍♀️ من برای شخصیت شما هم احترام قائلم چون سال‌هاست کاربر این سایت هستید لطفاً شما هم برای تاپیک من احترام قائل بشید اجازه بدید نی‌نیار بررسی کنه

خانم اپرا شما هم مدرکی ندارید اما طرفداری اون کاربر رو می‌کنید من گفتم که توی تاپیک خودش رو لو داد و ...

شما کامنت گذاشتین توی اون تایپیک که میگین؟

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

سلاممتاسفم که بهتون تهمت زدن و چه خوب که جوابشون رو دادین. وقتی ادم جواب نمیده یه سری از دوستان حس م ...

من دلیلی نداره دیگه جواب ایشون رو بدم. ولی اگه اینقدر مطمئن هستند. نی نی یار باید تایید کنه ک من بااون خانم نسبت داشتم. محاله ک ایشون متوجه نشن. خلاصه یه ادرسی شماره ای چیزی ازشون مونده غیراینه؟ من الان ایپیم مشخصه ازکدوم شهر هستم پس نی نی یار متوجه میشن ک اون خانم هم از کجا بودن

حالا ک مدرک ندارید کاش تاپیک نمیزدید حتی اگر حرف شما درست باشه و این موضوع سوتفاهم نباشه کسی باور نم ...

بله اونی که خودش رو زده به خواب باور نمی‌کنه من خودم قصد دارم از این خانم شکایت کنم ا کمک نی نی یار اون تاپیک رو هم که خودش رو لو داد پیدا می‌کنم تا دیگه با احساسات مردم بازی نکنه

شما کامنت گذاشتین توی اون تایپیک که میگین؟

ن

من دلیلی نداره دیگه جواب ایشون رو بدم. ولی اگه اینقدر مطمئن هستند. نی نی یار باید تایید کنه ک من باا ...

ب بله منم منتظر نی‌ یار هستم و انشاالله با کمک ایشون ون تاپیکی که خودت رو لو دادی پیدا می‌کنیم و قانونی شکایت می‌کنم

اگر یک درصد شک داشتم که همون مصی باشی ا اومدنت تو این تاپیک و نوع تایپ و ایموجی‌هایی که استفاده کردی و حتی عصبانیتت مطمئن شدم من اگر جایی کسی بهم بگه فلان کاربر هستیم با..نی نمی‌شم بلکه خنده هم می‌کنم ولی شما عصبانی شدی نفرین کردی حتی من رو و خودتو لو دادی

بله اونی که خودش رو زده به خواب باور نمی‌کنه من خودم قصد دارم از این خانم شکایت کنم ا کمک نی نی یار ...

من حرفی ندارم اما شما هم بهتره دیگ ب این موضوع فک نکنید 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀