2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عباس آباد رودخانه هست؟؟؟؟؟اتاق هست که بتونیم اجاره کنیم نمیدونین قیمتا اتاقا چنده؟

چرا میخواین برین عباس آباد اجاره کنید؟چن روز میمونید؟اگه جای خنک و خوش آب و هوا میخوای که آبشار و آبم داشته باشه بیاین گنجنامه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

چرا میخواین برین عباس آباد اجاره کنید؟چن روز میمونید؟اگه جای خنک و خوش آب و هوا میخوای که آبشار و آب ...

ما میخایم از جنوب بیایم بار اولمون هس تقریبا یه هفته میمونیم گنجنامه خییییلی تعریفشو شنیدم اتاقا چنده عزیزم

ما میخایم از جنوب بیایم بار اولمون هس تقریبا یه هفته میمونیم گنجنامه خییییلی تعریفشو شنیدم اتاقا چند ...

خوش اومدین گلم،قدم رو چشم‌ما گذاشتین.تو گنجنامه باید ویلا اجاره کنید که قیمتش با توجه به امکانات و اندازه ویلایی که اجاره میکنید متفاوته عزیز.از این اپلیکیشن هایی که ویلا و خونه پیدا میکنه برا اجاره نصب کنید اونجا قیمتاشم نوشته 

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

کسی میدونه قیمت اتاق اجاره ای تو عباس آباد شبی چنده؟

تو اپلیکیشن ایران هتل هستش اونجا برو نگاه کن ببین دقیق چنده

همدان جای قشنگ زیاد داره ان شاءالله برنامه ریزی کنید هرروز برید از یه جا دیدن کنید.غار علیصدر داره،عباس آباد و گنجنامه داره،امامزاده کوه داره،اطراف آرامگاه بوعلی و خیابونش پره مغازه و پاساژه،اگه مواد خوردنی خواستین برین سبزه میدان تازه ترین و با کیفیت ترین میوه ها و سیفی جات رو از اونجا میتونین بخرین