من یکی دوبار درست کردم فقط، ولی اینجوریه که دل رو از وسط برش میزنی یه لخته خون کوچولو داره میریزی بیرون و دل ها رو میشوری بعد با روغن و پیاز و سیر و ادویه تفت میدی و درنهایت آب میریزی و میذاری بپزه بعضیا رب هم تفت میدن باهاش.. دنبه هم به جای روغن میتونی استفاده کنی
زمان پختش نسبت به جگر بیشتره و بافتش سفت تره دیگه اجازه بده آبش خشک بشه و به روغن بیفته بعضیام یکم آبدار دوس دارن راستی لیمو عمانی هم دلخواهه یا آخرش آب لیمو اضافه کنی بعد از پخت کامل
اگه سیرو پیازت زیاد باشه که مثل خورشت بشه عالیه