2777
2789

دل مرغ باکجاشی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

وسطش یه قارچ بزن باز بشه داخلش بشور اون چربی انتهاش هم ببر ...

میتونی دنبه ریز کنی بزاری وسطش ببندی باسیخ کباب کنی بخورین

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای تمیز کردن شکاف بده وسطش بشور

برای پختن تو پیاز و آبلیمو بخوابون بعد با پیاز کمی تفت بده ادویه بزن بعد که یه کمی سرخ شد نصف لیوان آب بریز بزار بپزه آبش کشیده شد آماده است 

سیخ هم میشه زد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من اینقدر دوست دارم ولی شوهرم نمیخره! نمیدونم چجوری تمیز میشه ولی آخرین بار که خوردم  فقط دل بود و پیاز، چیز دیگه ای مثل سیب‌زمینی و...توش نبود 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

با چاقو یا قیچی آشپزخونه یه کم برش بده تا لخته خون داخل بیاد بیرون

بعد آب بکش و با پیاز خلالی و زردچوبه و نمک فلفل یه مقدار آب بریز توش بذار بپزه بعد آبش که خشک شد روغن یا مره بریز سرخ بشه.

یا اگر دست به روغنی از همون اول با روغن فراوون سرخ کن

دل مرغ رو اگه منظورتون قلبش هست...من باچاقو برش میزنم تا لخته خون هاش خارج بشن...بعد ما دوست داریم سیخ میزنیم رو اتیش میپزیم...جور دیگه پسندمون نیست...چون چربی هم دارا خیلی خوشمزه میشه

 اول اون رگ و چربی سرش رو جدا کن و از طول برش بده داخلش لخته خونه بشورش  بعد به پیاز داغ اضافه اش کن تفت بده شعله کم کن زود میپزه نمک و زردچوبه و کاری و فلفل سیاه هم بزن  میتونی قارچ هم اضافه کنی 

سیب زمینی هم سرخ کن کنارش

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من یکی دوبار درست کردم فقط،  ولی اینجوریه که دل رو از وسط برش میزنی یه لخته خون کوچولو داره می‌ریزی بیرون و دل ها رو میشوری بعد با روغن و پیاز و سیر و ادویه تفت میدی و درنهایت آب می‌ریزی و میذاری بپزه بعضیا رب هم تفت میدن باهاش.. دنبه هم به جای روغن میتونی استفاده کنی 

زمان پختش نسبت به جگر بیشتره و بافتش سفت تره دیگه اجازه بده آبش خشک بشه و به روغن بیفته بعضیام یکم آبدار دوس دارن راستی لیمو عمانی هم دلخواهه یا آخرش آب لیمو اضافه کنی بعد از پخت کامل 

اگه سیرو پیازت زیاد باشه که مثل خورشت بشه عالیه

چربی و رگ بالاشو با چاقو بکن ،از وسط نصف کن لخته خونای داخلشو در بیار بعدم بشور 

برای پختنش هم یه پیاز بزرگو ریز کن تفت بده با روغن بعدم دلارو بریز و اب بریز 

بذار سه چهار ساعت بپزه تا ابش خشک بشه و به روغن بیفته 

ما با سیب زمینی سرخ کرده میخوریم خوشمزس

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792