2777
2789
مرغ که هر روز میخورم صبحانه هم تخم مرغ آب‌پز میوه هم هر روز عصر سیب درختی و انار و هلو گلابی میخورم

خب خوبه ماهی ام بخور بستنی ام  بخور خوبه 

منم جفتم پلیین بود با تغذیه خوبم زیاد وزن نگرفت و سه کیلو دنیا اومد چون جفت یه جاییه که نمیتونه خوب تغذیه برسونه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنس داخل سونو چقدر بود؟

آخزین سونو ک دادم بیمارستان بستری بودم بعدش دکتر برام ننوشت سونو جدید تو بیمارستان وزنش نگفت فقط گفت ب صورت بریچ و عرضی هستش. جفت پایینه.  البته من معدم مشکل داشت چون هنوز تهوع استفراغ داشتم برا اون بستری بودم 

رفت تو دستگاه یا نه آمپول ریه قبلش زده بودی یا یهو دردت گرفت علت زایمان زود رست چی بود

نه سزارین اورژانسی بود کیسه آب سوراخ بود 

بدون آمادگی سزارین اورژانسی شدم 

دکتر گفته بود احتمالا باید بره ان آی سیو ولی به دنیا که اومد خداروشکر کامل بود ریه اش 

ولی برا دومی هم علایم زایمان زودرس داشتم دکتر از قبل آمپول داد برا تشکیل ریه ولی همون ۳۸ هفته سزارین شدم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب خوبه ماهی ام بخور بستنی ام بخور خوبه منم جفتم پلیین بود با تغذیه خوبم زیاد وزن نگرفت و سه کیلو د ...

آره احساس میکنم خیلی اذیته  انگار دلش میخواد بچرخه ولی نمیتونه من شکمم کوچیه خودمم قدم زیاد بلند نیست لاغر هم هستم در حالت عادی  همیشه هرچی خوردم وزن نگرفتم خیلی خوش اشتها هستم ولی هیچ وقت چاق نشدم 

نه سزارین اورژانسی بود کیسه آب سوراخ بود بدون آمادگی سزارین اورژانسی شدم دکتر گفته بود احتمالا باید ...

۳۸ هفته ک‌خوبه کامله. ولی مهم وزنش و تشکیل ریه ک خیلی  استرس این دوتا رو دارم  ب دخترم با وجود سختی خسته باید رسیدگی کنم کلاس اولی هست و احتیاج ب توجه داره آبان اگر زایمان کنم طفلی خیلی بهش سخت میگذره ولی تا الان نگذاشتم کمبودی حس کنه 

معدم خیلی میسوزه دلستر نوشابه نمیتونم بخورم تهوع هم دارم

رب به از عطاری یا کانال شمیم بگیر بخور برای مشکلات معده دوران بارداری و تهوع عالیه 

شیر بادام و آجیل و کباب رو حتما بخور 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره احساس میکنم خیلی اذیته انگار دلش میخواد بچرخه ولی نمیتونه من شکمم کوچیه خودمم قدم زیاد بلند نیس ...

شکم منم کوچیک بود به منم گفتن بیست هفته احتمال زایمان دارم اونقدر دیر فهمیدم جفتم پایینه که  دیگه نمیتونستم سرکلاژ کنم  حتی استراحت مطلق بودم اما شرایط استراحت نداشتم و کار میکردم 

اما به امام علی توسل کردم و امید داشتم زایمانم کامل میشه  و دقیقا زایمانم کامل بود اسم پسرمم شد علی 

توام نگران هیچی نباش خدا بزرگتر از این حرفاس

شکم منم کوچیک بود به منم گفتن بیست هفته احتمال زایمان دارم اونقدر دیر فهمیدم جفتم پایینه که دیگه نم ...

هفته چند زایمان کردی مامانم یک ماهه پیشمه از شهرستان آمده دیگه خسته شده هر روز میگه میرم میرم منم دلم میسوزه پا بند من شده  

هفته چند زایمان کردی مامانم یک ماهه پیشمه از شهرستان آمده دیگه خسته شده هر روز میگه میرم میرم منم دل ...

من 39هفته و چهار روز قشنگ همون تاریخ که سونو گفته بود 

من شرایط خیلی سختی داشتم مادرم یه شهر دیگه بود مادرشوهرم پیشم بود و به جای کمک برام چالش درست میکرد  توی تاپیکام هس 

تا مرز نا امیدی و خودکشی کشیده شدم  ویار افتضاح داشتم ، معده درد وحشتناک و شبا فقط دستشویی بودم  خیلی خیلی دوران سختی گذروندم اما الان با دیدن پسرم قلبم میره یه جوری عاشقشم که میمیرم براش 

۳۸ هفته ک‌خوبه کامله. ولی مهم وزنش و تشکیل ریه ک خیلی استرس این دوتا رو دارم ب دخترم با وجود سختی ...

بچه اولم ۳۵ هفته به دنیا اومد وزنش کم بود ولی ریه اش خداروشکر کامل بود 

بچه دومم با کلی مراقب و داروهای دکترم تا ۳۸ هفته رسید 

ان شالله شما هم همون ۳۸ هفته زایمان کنی 

نگران نباش ۳۵ هفته هم به دنیا بیاد خطرناک نیس

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲