2777
2789
عنوان

پسر بچه با این ویژگی ها طبیعیه

67 بازدید | 7 پست

پسرم ۹ سالشه و دوستش ۱۱ سالشه. پسر دوستم هست و ۶-۵ ساله که با هم رابطه داریم و بچه هامون خیلی با هم خوبن. فقط مسئله ای که هست این پسر دوستم گاهی کارای زنونه میکنه. مثلا یه بار میگفت دوست داشتم دختر بودم یا مثلا از لوازم آرایش خیلی خوشش میاد و اگر جایی رژ و مداد ابرو و این چیزا ببینه برمیداره و نگاه میکنه یا مثلا در رژ رو باز میکنه و میاره بیرون و این چیزا. حتی پسرم میگه خیلی دوست داره خاله بازی کنه و مثلا روسری سر میکنه و کفش پاشنه دار مامانش رو پاش میکنه. 

حالا با این اوصاف من خیلی نگران پسرم هستم. چون اینا با هم خیلی صمیمی اند و با توجه به حساسیت هایی که این پسره نسبت به خانما داره میترسم یهو روی پسر منم تاثیر بذاره

طبیعی نیس

این زن پوش میشه

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

مثلا به خانما و لباساشون خیلی دقت میکنه. طوری که با اینکه الان ۱۱ سالشه ولی من جلوش اصلا راحت نیستم و سعی میکنم خیلی مراعات کنم و مثلا لباس مناسب تنم باشه. چون با توجه به چیزایی که پسرم ازش میگه احساس میکنم خیلی حساسه.

حتی وقتی ۸ سالش بود یه بار من یه لباس رنگ لیمویی پوشیده بودم، اومد گفت خاله چقدر لباست قشنگه. درحالیکه معمولا پسربچه ها به این مسائل خیلی توجهی ندارند.

به نظرتون ممکنه این بچه دچار بلوغ زودرس بشه؟ یا از این نظر تاثیری روی بچه من بذاره یا حرفی در مورد خانما بزنه که پسر من که الان ۱۰ سالشه چشم و گوشش از الان باز بشه؟

خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چکار باید کردمامانشم خانم ساده پوش و محجبه ای هست. البته چادری نیست؛ ولی تیمش محجبه هست و اصلا اه ...

والا نمیدونم

فعلا نذا بچت باهاش ارتباط داشته باشه

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

البته اینم بگم که چند روز پیش رفته بودم در خونشون، قرار بود یه امانتی رو از مامانش تحویل بگیرم. بعد این زیرپوش پوشیده بود اومد دم در؛ دیدم سینه هاش حالت برجسته داره