2777
2789

مامانم به معنی واقعی کلمه عذابم میده 

می‌شینم پشت فرمون یک سره جیغ می زنه با این که من واقعا رانندگیم خوبه 

برای هر کاری برام تصمیم میگیره خیلی هم بی چاک و دهنه 

مثلاً با من دعوااااا راه مینداخت که تو چرا با پولات طلا میخری ؟

همش تحقیر و سرزنشم می‌کنه 

من ماهی +۵۰ درامد دارم 

میگه چیزی در نمیاری که 

همش حس میکنم آرزوشه بدبختی منو ببینه 

نمیتونه ببینه من اعتماد به نفس دارم و حرف میزنم و تو جامعه هستم 

آنقدر تحقیرم کرده از خودم متنفر میشم وقتی میرم تو مغازه حرف بزنم 

من خیلی صدای قشنگ و رادیویی دارم بعد به من می‌گفت عین ج....ده ها دهنتو سه متر باز نکن 😐😐

من دانشجوی پزشکی ام بهم میگه هیچی نیستی در صورتی که با بدبختی و بعد چندبار کنکور دادن قبول شدم بدون سهمیه 

چیکار کنم دهنشو بببنده؟انقدر جون و قدرت داره یکبار از ساعت ۱۱ تا ۳ بعدازظهر باهام دعوا کرد و یک سره حرف زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه سنی به بعد باید از خانواده دور بشید عزیزم امکانشو ندارید جدا زندگی کنید. یا برید خوابگاه؟ چون اینجوری از سلامت روانتون چیزی نمیمونه

🔴🟣برای پیج انلاین شاپم ادمین میخوام.اگه مایلید داخل روبیکا به این ایدی پیام بدید.«z_nik__07»

دانشگاهم تو شهر خودمونه 😭

طبق یه شرایط خاصی ممکنه بهتون خوابگاه تعلق بگیره یا میتونید خوابگاه خودگردان برید هزینه هاشم کمتره به نظرم داخل دانشگاه پرس و جو کنید عزیزم

🔴🟣برای پیج انلاین شاپم ادمین میخوام.اگه مایلید داخل روبیکا به این ایدی پیام بدید.«z_nik__07»

طبق یه شرایط خاصی ممکنه بهتون خوابگاه تعلق بگیره یا میتونید خوابگاه خودگردان برید هزینه هاشم کمتره ب ...

میتونم از پس هزینه هاش بربیام کاش بهم بدن خوابگاه 

ولی همین که باهاش در ارتباطم بهم استرس میده 

بهم زنگ میزنه تپش قلب میگیره 

آدمی هست که تا حالا تو زندگیش اشتباهی نکرده باشه؟

که این این همه منو سرزنش می‌کنه بابت کارهام؟

میتونم از پس هزینه هاش بربیام کاش بهم بدن خوابگاه ولی همین که باهاش در ارتباطم بهم استرس میده بهم زن ...

تا ترم شروع نشده اقدام کن عزیزم به صحبتا منفی مادراتونم زیاد توجهی نکنید برا استرستونم به نظرم چند جلسه با مشاور صحبت کنید کامل حل میشه و دیگه براتون اذیت کننده نیست