2777
2789
عنوان

آقا تاپیک زده زنم کار خونه نمی کنه و می خوام طلاق بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 39 پست
شاید افسردگی داره یعنی این آقا نپرسیده از زنش مشکلش چیه ؟ شاید واقعا یه چیزی هست

حتما هست

من بدم اومد گفت زنم نباید بره کار کنه

معلوم ادمیه که افکارش قدیمیه 

دختره هم ذوقی نداره با کار سرگرم میکنه خودشو

ولی گفت حمومم نمیره

مگه میشه؟

اینشو باور نمیکنم

توکل برخدا

حتما هستمن بدم اومد گفت زنم نباید بره کار کنهمعلوم ادمیه که افکارش قدیمیه دختره هم ذوقی نداره با کار ...

بله موافقم با حرفاتون 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما هستمن بدم اومد گفت زنم نباید بره کار کنهمعلوم ادمیه که افکارش قدیمیه دختره هم ذوقی نداره با کار ...

بله موافقم با حرفاتون

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

ای لعنت به اونی که مثالش رو زدی تمام وقتی منطقت اینه خمینی رومثال میزنی هیچ کدوم از حرفات درست نیست ...

آره وظیفشه .و خیلی وظایف دیگه هم داره .لعنت به هر چی آدم ضد زن  که زن رو از جایگاهش پایین کشوندن با افکار پوسیده شون 

بعد عزیزم امام خمینی برا کدوم زنش دقیقا خدمت کار گرفته بود

همون زنش دیگه .کلا کار زن جز وظیفه زن نیست .نه قانونی نه شرعی .لطف زن هست .زن یه گل لطیفه نه کلفت و خدمتکار خونه .مردی که شعور نداره همون بهتر که زن نگیره نه اینکه بره دختر مردم بدبخت کنه .

کجا تاپیک زده؟

نی نی سایت دیگه .پر بازدید بود .رفتم چهار تا حرف بارش کنم دیدم قفله .آخه تو اگه مرد بودی شکایت زنت به زن های نی نی سایت نمی کردی خاله زنک 😡یه مشت زن عقده حقارت هم که زن بودن رو به کلفتی و ابزار جنسی بودن می‌دونن اومدن چرت گفتن  که آره طلاقش بده چون کار خونه نمی کنه ....خب تحقیر زن تا کجا 

معلومه دختر شلخته به پستت نخورده

اتفاقا من دور و اطراف آدم های زیادی دیدم 

ولی انگار شما به پستت ی مرد دروغگو نخورده 

یعنی شما مطمئن هستید آقا همه رو ریز به ریز راست میگه ؟

خواهر من ، بخدا من و تو اگه پای حرف زنش هم بشینیم حق رو ب زن می‌دیم .

مطمئن باش اونم حرف برا گفتن داره .

بعدشم من نگفتم آقا همه چی رو دروغ میگم 

من میگم باید حرف دو نفر رو باهم شنید تا بشه قضاوت کرد 

هیچوقت هیجا حرف یک نفر رو برا قضاوت گوش نکن 

حتی همین آقا ، تا بقیه نپرسیدن ک شاغل هست اصلا خودش تو پیام به اون طوماری نگفته بود که خانمم شاغل هم هست .

عزیزم این دوره زمونه کسی بد خودشو نمیگه .

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم