همه خانم ها هم گفتن آره درسته طلاق بده😐خو شاید اون زن افسردگی داره چرا یه طرفه به میدون می رید .اصلا کار خونه وظیفه زن نیست از لحاظ شرعی و قانونی .امام خمینی واسه زنش خدمتکار گرفت .چه اشکالی داره زنی که کارمنده خودش هم خرج خودش میده و بچه داری هم می کنه آقا هم بخشی از کارای خونه کنه یا حداقل در ماه یه مستخدم بگیره یه تومن بده خونه تمیز کنه 🤔یعنی زن فقط کلفت خونه است 🤔چه طرز فکر بدی دارن بعضی از خانم ها .
من خودم خونه پدرم دست به سیاه و سفید نمیزدم خونه شوهر بس کار کردم داغون و مریض و استرسی شدم حالا مثلا این طوری خوبه🤔 شاید یکی کار خونه تایپش نباشه و نخواد انجام بده به جاش کار کنه بیرون ومثلا ماهی یه بار خدمتکار آقا بگیره واسه تمیز کاری به کجای دنیا بر می خوره 🤔
من خودم بخاطر بعصی احلاقای اشتباه شوهرم الان افسرده شدم از صب عین جرده متحرکم منم نای کار کردن ندارم زن اگه حال دشل خوب باشه روحیش خوب باشه یه کوه رو جابجا میکنه
من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس کردم آقا زیادی گنده ش کرده بود یه چیزایی هم بعدا که انتقاد شد ازش اضافه کرد خانوما هم که بعضیاشون تا یه آقا می بینن شل میشن بله به نظر منم چون خانم شاغله باید یکیو بگن بیاد کارای خونه رو بکنه البته اگه عدم رعایت بهداشت فردی خانم درست باشه که شک دارم اون بحثش جداست
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
حق با اقا بود اتفاقا مرده بیشتر داشت تلاش میکرد واسه زندگیش چرا همیشه فکر میکنید حق با خانمهاست؟؟؟مگ ...
منم حرف شمارو قبول دارم .ولی شاید زن از یه چیزی رنج میبره مشکل ریشه ای بنطرم باید باهاش بشینه حرف بزنه .چون زنا وقتی افسرده بشن به کوچکترین چیز اهمیت نمیدن
من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
من خودم بخاطر بعصی احلاقای اشتباه شوهرم الان افسرده شدم از صب عین جرده متحرکم منم نای کار کردن ندارم ...
دقیقا،زنی که حس کنه شوهر ش کلفت می خواد نه زن معلومه حال کار خونه نداره،حس می کنه شوهرش فقط واسه این می خواتش و بی انگیزه میشه .از اون طرف زنی که میره سر کار بیرون خودش خرج خودش میده چرا باید کار های خونه هم انجام بده 🤔اصلا شوهر وظیفشه کمک کنه اونم تو اون خونه زندگی می کنه .مخصوصا وقتی زن بچه کوچیک داره و باردارع
شما متن کامل رو خوندی نوشته پنج شنبه جمعه تمیز میکنم شنبه میام خونه گوه خونه رو گرفته؟ یا فقط چون یه زنه هر کاری میکنه بگیم آرره افسردگی داره، خب اگر افسردگی داره چرا قبل ازدواج خودش رو درمان نمیکنه بعد تازه بچه دار هم میشه با اون افسردگیش، در ضمن خیلی ها مثل خمینی مایه دار نیستن خدمتکار بگیرن
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
هیچوقت قضاوت یکطرفه نکنید همیشه باید حرف دو نفر روبشنویم مطمئن باشید هیچکس بد خودشو نمیگه ما باید حر ...
دقت کردید آقا اصرار به فرشته بودن داشت هی خانومشو می کوبید من که حس کردم دروغ میگه یا همه چیزو نمیگه
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.