2777
2789

کپی پیام های دوستمو میذارم، 

ما یه عقد محضری بسیار جمع و جور داشتیم که من فقط تونستم یه دونه دوست خیلی صمیمیم رو دعوت کنم و تعدادی از افراد خانواده 

این دوستم بیخبر هم نبوده ها، میدونسته نامزد دارم و عقدمون نزدیکه اما انکار توقعی دیگه داشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضمنا منم اونقدر بی‌ملاحظه نیستم، اگه کسی عروسی دعوت میشه، چه دوست، چه فامیل، معمولا درحد مخارجی که براش میشه بلکن بیشتر از اون، هدیه میبره.

ببین اینکه بگی تالار کوچیکه یا مخارج زیاده رو من درک میکنم، اما اگه قراره برا پسرخاله شوهر عمه‌ت که سالی یبارم نمیبینیش دعوت‌نامه بفرستی ولی روت نشه برا دوست صمیمی خودت بفرستی این چی شد از عروسیت؟ همه چی که پول نیست عزیز من. هرچند گفتم که، مثلا وقتی طرف عروسی کوچیک میگیره برای خودش و دوستاش و حتی زحمت اجاره لباس عروس به خودش نمیده این دردسرا رو هم نداره، فقط اینو میرسونه که نخواستم تو رو دعوت کنم.

من استرست رو درک میکنم اما منِ پارسال اگه قرار بود عروسی کنه احتمالا مرتب تو گروه وویس میداد یا قبل خواب هرقدر هم خسته بود براتون از جریانات مراسم میگفت و میگفت هرکی نیاد خره. منِ پارسال با خونواده بحث میکرد که برای من دوستام مهمتر از فامیله، برنامه میریخت که با شما مجلس عروسی رو شادتر کنه. من دیگه خسته شدم میدونی؟ از اینکه اینهمه خودمو به این و اون ثابت کنم خسته شدم، از اینکه باید برای تو توضیح بدم "دیدن استوری عروسی دوست قدیمیت اونم یهویی بی‌خبر" حسش شبیه حس خیانته، خسته شدم. فهیمه ب خدا الان اگه ازدواج کنم دیگه هیشکی برام مهم نیست. به اون دوتا زوج قشنگم پیام ندادم چون همون اول برام تموم شدن، ولی به تو پیام دادم چون برام مهمتر بودی.

بخون پیام هاشو، راستش واقعا دلم میخواد کلا باهاش قطع رابطه کنم دیگه

الان عروسی بوده یا عقد؟ عروسی شما بوده یا دوست دیگه اتون؟

الان روی رفاقتتون خیلیییی حساب کرده بوده دعوتش نکردید ناراحت؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

الان عروسی بوده یا عقد؟ عروسی شما بوده یا دوست دیگه اتون؟الان روی رفاقتتون خیلیییی حساب کرده بوده دع ...

عقد من بوده، خرف عقد و عروسی رو قاطی گفت 

میگفت یه دوست دیگه ام عروسی داشت من نمیدونستم از اونم ناراحت شدم 

خب من حق به اون خانم میدم. اما اگر من بودم هیچ پیام بلند بالا یا گلایه نمیدادم صرفا تبریک میگفتم و ر ...

دقیقا

کاری که من کردم ..... با دوستم مرتب چت میکردیم و در ارتباط بودیم و حتی در مورد یه خواستگار راهنماییش کردم! تا اینکه یهو خیلی بی مقدمه آدرس محضر عقدشو فرستاد !

منم فقط یه تبریک گفتم و اصلا نرفتم .... و دیگه هم دوستیمون تموم شد 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه، جزو دوستای درجه یک و خیلی صمیمیم نبوده واقعا

اون ولی تو رو صمیمی و نزدیک می دونسته ...‌ خط آخر هم گفته اینو بهت

در هر حال موضوع کوچیکی نیست و تموم شدن رابطه دوستی تون هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊