2777
2789

قضیه از این قراره که منو همسرم عاشقانه ازدواج کردیم با وجود مخالفت بقیه خلاصه انقدر دقدقه زیاد داشتیم دو سال عقد بودیم بهترین جهیزیه رو خرید همیشه خودشو تو فشار میذاشت میگف میخوام سرت بالا باشه از انتخابت عروسیمونو بهترین شکل گرف من دوس داشتم ساده باشه خیلی به خرج نیوفته ولی قبول نکرد خلاصه بعد یه سال از خونه داریمون ورشکستگی مالی برامون افتاد شوهرم کارش نگرفت کلاهشو برداشتن دستمون به هیچی نرسید مجبور شد فرار کنه بره یه شهر دیگه که بتونه پول بفرسته بدهیارو بدیم. تو همین هاگیر واگیر که منت همه سرم بود داغون بودم هم بخاطر اینکه واسه اولین بار ازش جدا شده بودم که معلوم نبود چند ماه شاید نبینمش هم بخاطر حرفای بقیه که میگفتن دیدی راضی نبودیم دیدی فلان شد,

یه هفته رد شد که رفته بود شهر دیگه که ایرانسل منشو داشتم دائم چک میکردم ببینم با طلبکارا یه وقت در تماس نباشه که ردشو بزنن که متوجه شدم با یه دختره از شهر خودمون که قبل ازدواجمون همو میخواستن و سه سال رفیق بودن در تماس بود همه تماسشون شاید یه ماه بود ولی من ، من نابود شدم وقتی پیاماشونو خوندم اینکه شبا تا صبح چت میکردن باهم اینکه زنگش میزد اون وقتایی که من گریه میکردم با اون دختره در تماس بوده و میخندیدیه اینکه این بلا اومده بود سرمون ولی تو این موقعیت خیانت کرده بود .اون همه جونم بود کسی که ادعای عاشقیش میشد با یکی دیگه در تماس بود وای خداا😭😭😭😭من بهترین بودم خوشگل بودم همه خاطر خوام بودن من با مخالفتای بقیه زنش شدم من اگه متوجه ارتباطشون نمیشدم هنو ادامه دار میشد خدایا این حق من نبود. دو ماه باهاش قهر بودم با التماسای شدید که کرد و عشق زیادی که بهش داشتم به بار دیگه بهش فرصت دادم و دلمم بحالش میسوخت که تو این شرایط ولش کنم خیلی شرمندس میگه اشتباه کردم ولی  بعضی مواقع تا میام حرف بزنم میگه این قضیه رو باز نکن دیگه طلبکاره منم چون دلم پره نمیتونم تحمل کنم بچه ها چجوری خودمو اروم کنم هفته پیش رفتم اونجا دوسه روز پیش هم بودیم همش چشام بهش بود ک به کی نگا می‌کنه حساس شدم خیلی داغونم خیلی عاشقشم ولی با همه اینا دوس دارم جدا بشم ازش چون دارم کنارش اذیت میشم😔😭همش میترسم بعدنا بازم خیانت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت ناراحت نکن عزیزم منم این دوران گذروندم به هیچ سراطی نستقیم نبود منم مجبور شدم کاری کنم برام مثل ...

چیکار کردی منم خیلی دلم میخواد همیشه ترس از دسد دادنمو داشته باشه ولی راهشو نمیدونم 😔

سلام تایپک قبلت ک یه قرصی تو جیب همسرت دیدی آخرش فهمیدی چی بوده،؟؟

اره بردم گفتن واسه زود انزالی هستش وقتی از عطاری برگشتم بهش گفتم این قرصه تو جیبت واسه چیه گفت تاخیریه واسه رابطه منم گفتم خوب سعی کن از اینا استفاده نکنی کبدو معدتو به مشکل نندازه من همینجوری هم راضیم 

رفتم پیش دعانویس خدا منو ببخشه مجبور شدم مهره گرفتم 🥲

🥺😔منم رفتم پیش دعا نویس گف یکی رو که قبلا شوهرت میخورسته براش طلسم نوشته واسه همین این مشکلات پیش اومده براتون مراقبش باش این حرفو دعا نویسه زد هفته بعدش متوجه ارتباطش با اون دختره شدم و دادیم دعا نویس باطل کرد ولی بازم اعتماد ندارم به شوهرم با اینکه میدونم همون دعا جذبش کرده سمت اون دختره