2777
2789
عنوان

خمیر دندان بلیچینگ

55 بازدید | 2 پست

چند وقت پیش حس کردم دندون‌هام یه رنگی گرفته، مخصوصا بعد از اینکه زیاد چای و قهوه می‌خوردم. دوستام بهم گفتن بهتره یه خمیر دندان بلیچینگ امتحان کنم. اولش خیلی مردد بودم چون شنیده بودم این مدل خمیر دندان‌ها ممکنه دندون رو حساس کنه و اذیت کنه.

تا اینکه تو یه سایت به اسم لیدیران یه خمیر دندان بلیچینگ دیدم که قیمتش خوب بود و کلی نظر مثبت داشت. گفتم امتحان کنم، سفارش دادم و چند روزه دستم رسید. اوایل که استفاده کردم، یه کمی دندون‌هام حساس شد، مخصوصا وقتی خوراکی سرد یا گرم می‌خوردم یه حس تیر کشیدن داشتم که کمی اذیتم می‌کرد.

ولی خب این حس حساسیت موندگار نبود. بعد از چند روز که ادامه دادم، دیدم دندون‌هام کم‌کم سفیدتر شده و اون حس درد هم خیلی کم شد. الان تقریبا یک ماهه دارم استفاده می‌کنم و راضی‌ام، دندونام بهتر شده و حس تازگی می‌کنم.

یه نکته هم اینکه همیشه رعایت کردم که زیاد ازش استفاده نکنم و روزی دو بار بیشتر استفاده نکردم. اگر شما هم دندون‌هاتون حساسه یا مشکل خاصی دارید، بهتره اول با دکتر مشورت کنید، ولی تجربه من این بود که این خمیر دندان با کمی حوصله و مراقبت جواب داد و باعث نشد مشکلی پیش بیاد.

منم دقیقاً همین مشکل رو داشتم، دندون‌هام بعد از مصرف زیاد چای و قهوه یه حالت زردی گرفته بودن که خیلی تو ذوق می‌زد. کلی گشتم تا یه خمیر دندون بلیچینگ خوب پیدا کنم، آخرش تو سایت لیدیران یه مدل دیدم که هم قیمتش مناسب بود هم کلی نظر خوب داشت.سفارش دادم، سریع هم به دستم رسید. اوایل یه کم دندون‌هام حساس شد ولی بعد از چند روز همه‌چی بهتر شد و الان واقعاً تفاوت رو حس می‌کنم. دندون‌هام سفیدتر شدن و اون حس تازگی که می‌گن کاملاً واقعی بود.اگه دنبال یه خمیر دندون بلیچینگ مطمئن هستین، به نظرم یه سر به لیدیران بزنین، من که راضی بودم و فکر می‌کنم خیلیا مثل من نتیجه می‌گیرن.

تازه طمعمش ملایمه و باعث حساسیت لثه نمیشه.قبلا از خمیر دندون های بلیچینگ دیگه استفاده کرده بودم و همیشه لثه هام میسوخت اما این یکی خیلی خوب بود. الان تقریبا سه هفته ای هست استفاده میکنم خیلی راضیم ازش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.