2777
2789

خیلی خیلی زیاد شده این مسئله . هرکی رو میبینم از همین وسواس فکری میناله . یکیش خود من. بددترین اتفاقات رو تصور میکنم. زندگیم فلج شده . دکتر بهم پروپرانول داد فقط که اونم اینقدر خوردم به قلبم داره آسیب میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا اینطوری بودم وقتا فکرهای الکی میاد سراغت صلوات بفرس خدت ب کاری مشغول کن خوب میشی منم اینکارو میکردم خداروشکر دیگ بهترم 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

منم همینجوریم استرس پدرمو دراورده🫠

نه میتونم غذا بخورم نه میتونم راحت بخوابم دائم تپش قلب و دل آشوبه دارم

الانم میخوام جدا بشم از شوهرم از استرس هی بیخیال میشم🤦🏻‍♀️

منم همینجوریم استرس پدرمو دراورده🫠نه میتونم غذا بخورم نه میتونم راحت بخوابم دائم تپش قلب و دل آشوبه ...

باید بریم مشاوره اینجوری داغون میشیم

من از استرس تو سن ۱۹سالگی چند تا تار موهام سفید شده 🫠

باید بریم مشاوره اینجوری داغون میشیممن از استرس تو سن ۱۹سالگی چند تا تار موهام سفید شده 🫠

من ی مدت قرص پروپرانول و قرص خواب مصرف میکردم وضعیتم بهتر شده بود وقتی ولش کردم دوباره بهم ریختم

اتفاقی توی زندگیت افتاده ک استرسشو داشته باشی ک اینجوری شدی؟

از بچگی کلا خیلییی آدم استرسی بودم

اره اتفاق که زیاد افتاده ولی فکر الکیم زیاد میکنم فکرای چرتتتت بخدا

مثلا میخوام برم بیرون همش فکر میکنم فلان نشه اینجور نشه این اتفاق نیوفته نمیدونم چرا اینشکلی شدم قبلا در این حد نبودم

از بچگی کلا خیلییی آدم استرسی بودماره اتفاق که زیاد افتاده ولی فکر الکیم زیاد میکنم فکرای چرتتتت بخد ...

تو وضعیتت از من بدتره🥲🤦🏻‍♀️

حتما با مشاور صحبت کن که حداقل یکم بهتر بشی