2777
2789
عنوان

با این شوهر باید چیکار کرد

258 بازدید | 23 پست

دوستان . همسر من شغلش تو شهرستان خودشه هرروز از صبح میره اونجا مغازه داره و شب ساعت 8/9 برمیگرده و من صد درصد مطمئنم که هرروز اونجا حتی شده تو مغازه اکثر تایمش رو با رفیقاش میگذرونه یعنی دوستاش اینا میان تو مغازه . خونه مادرش اینا هم بغل مغازشه . بعد منم سرکارم از صبح تا 4 و نیم و خیلی دارم حرص میکشم از این بابت که چرا اکثر تایمش رو با دوستاشه و یا حتی خونه مامانش ... مثلا امروز زیاد کار نداشت و تقریبا میشه گف کلا کاری نداشت فقط یه میز قرار بود سفارش بدهد برا مغازه. میتونست بمونه خونه و میز رو سفارش بده تا ازو نجا تحویل بگیرن باباش اینا .میتونست بمونه و خودش بیاد دنبالم. ولی از صبح رفته الانم بهش پیام میدم کی میای میگه نمیدونم میز رو الان سفارش دادم بعد ازینکه تحویل گرفتم میام درحالی که بهش گفتم دلم گرفته و دلم تنگه. مطمئنم که به هوای دوستاش رفته اونجا ... نمیدونم منطقیه ناراحتیم یانه ولی خیلی دلم گرفته . درعین حال هم میخوامک واکنشی نشون ندم تا بفهمه چقدر از وابستگیم بهش کم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری عزیزم 

ولی سعی کن با زبون خوش شوهرت بکش سمت خودت 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

اسی من با اینکه عاشق خواستگارم شدم به خاطر رفیقاش بهش ج منفی دادم حالا خیلی حالم بده

تو مجردی با دوستاش سفر میرفته منم بهش ج منفی دادم😭

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات
اسی من با اینکه عاشق خواستگارم شدم به خاطر رفیقاش بهش ج منفی دادم حالا خیلی حالم بده

بخدا بهترین کارو کردی شاید الان حالت بد باشه ولی بهتر از اینه که یه عمر حالت بد باشه

بخدا خوب کاری کردی برا آدم فقط و فقط حرص و جوشش میمونه وبس تهشم با رفیقاشون حالشون بهتره متاسفانه

یعنی اشتباه نکردم؟

از صبح کله سحر تا ساعت ۹ سرکار دولتی میرف بعدظهر دانشگاه میرفت دو تا لیسانس داش فوق هم قبول شده بود بعدظهر تو بنگاه کار می‌کرد تا کار ساخت و ساز رو یاد بگیره مهندس بود منم چون گف نماز نمیخونه و با رفیقاش رفتم سفر ردش کردم 

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات
لبنیاتی

لبنیاتی که آن چنان نیاز نداره خود طرف روش بمونه میتونه یه نفر براش بگیره در عوض خودش به جای دادن کرایه بنزین تا شهرستان توی همون شهری که خودتون هستین بمونه یک کار دیگه ای انجام بده و اینطوری وضعیت مالی خیلی بهتر میشه بعد خب اینم بهشون بگین برفرض مثال دوستانشون جمع کنین یک خانمی مجردی یا یک خانمی که همسرش فوت کرده یک چیزی بخواد نمیتونن برن اونجا خرید کنن 

و به اطرفیانشون و دوستاشونم میگن که اگر خانمی قصد خرید چیزی داشته باشه نمی تونه بره چون اونجا شهرستان مثل شهرهای بزرگ نیست که

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

یعنی اشتباه نکردم؟از صبح کله سحر تا ساعت ۹ سرکار دولتی میرف بعدظهر دانشگاه میرفت دو تا لیسانس داش فو ...

ببین بخدا خودت اذیت میشدی . چون تهش میدیدی ک اصلا وقتی برا تو نمیمونه . الان منم دقیقا تو شرایطیم ک احساس میکنم یه چیز اضافیم تو زندگیش