2821
2789

دکتر گفته رفلاکس؟

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

متخصص بردین با دارو و قطره و ... کمی بهتر میشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر من توخواب وبیداری انگار یک چیز تودهانش میجویید، تو کریر می‌گذاشتم حالش بهتربود

باید سطح شیب دار بخوابونی

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اسیده معدش میزنه بالا که نمیتونه شیر بخوره 

اگه شیر خودتو میدی شیر چای لبنیات ترشی ادویه مرکبات نوشیدنی های گاز دار نخور 

انگور طالبی غذاهای سرخ کردنی هم همینطور 

بچه های رفلاکسی اشتهای کمی دارن زیاد اصرار به شیر خوردنش نداشتع باش. 

گرمیچر کولیز این داروها رفلاکس و تشدید میکنه 

اگه تهرانی دکتر پسرم خیلی خوبه اون رفلاکس پسرمو کنترل کرد

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
دختر من توخواب وبیداری انگار یک چیز تودهانش میجویید، تو کریر می‌گذاشتم حالش بهتربودباید سطح شیب دار ...

همه ی این کارها رو میکنم تاثیری نداره ، طفلی خیلی گرسنه میمونه اما نمیخوره دلم کبابه

کریر اصلا نذار تکونش نده 

مسیر طولانی مثل ماشین هم یا روپا گذاشتن و تکون دادن هم اینا باعث تشدید رفلاکس و بالا اوردنش میشه

حواست باشه وقتی خوابه پیشت باشه ، دختر من رفلاکسی بود ، تو اتاق خواب بود ، بالا آورده بود ، دوباره برگشته بود تو دماغ و دهنش فکر کنم ، یهو صدای سرفه هاشو شنیدم ، رفتم سراغش هی میزدم پشتش ، خوب نفس نمیکشید ، زنگ زدم اورژانس اومد ، دیگه کم کم حالش سرجا اومد

اسیده معدش میزنه بالا که نمیتونه شیر بخوره اگه شیر خودتو میدی شیر چای لبنیات ترشی ادویه مرکبات نوشید ...

شیر خودمو میدم ، نه تهران نیستم میشه بگی چطور کنترل کرد دارو چی بهش دادین؟

شیر خودمو میدم ، نه تهران نیستم میشه بگی چطور کنترل کرد دارو چی بهش دادین؟

دکتر علیرضا حسینی تو نت بزن اسمشو اگه تونستی تلفنی یا انلاین باهاش ویزیت شو