2777
2789
بیمارستان وی آی پی عالی

جدی ؟؟؟

همسرم گفت برای زایمان برو اونجا دکتر زهرا محسنیان فک کنم 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟؟؟همسرم گفت برای زایمان برو اونجا دکتر زهرا محسنیان فک کنم

دکترت به نظرمن مهمتراز بیمارستان .ولی خود بیمارستان خصوصیه ومحیط تمیزی داره.دکترتونونمیشناسم.هزینه هاشم زیاده

دکترت به نظرمن مهمتراز بیمارستان .ولی خود بیمارستان خصوصیه ومحیط تمیزی داره.دکترتونونمیشناسم.هزینه ه ...

من دکترم بیمارستان سینا هستش محمد ناصر تیمورزاده همسرم یکی از مشتری‌هاش همسرش ماما هستش تو اون بیمارستان معرفی کرده 

آریا بیمارستان تمیزی هس دو سه تا از دوستام رفتن اونجا یکیشون برج دو زایمان داشت ۵۰ بود

خوب بود راضی بود دکترش کی بود 

من دکترم بیمارستان سینا هستش محمد ناصر تیمورزاده همسرم یکی از مشتری‌هاش همسرش ماما هستش تو اون بیمار ...

ببین کاردکترتوزایمان مهمه ،اینکه چجوری تشخیص بده طبیعی باشه یا سز واینکه بچه رو صحیح وسالم به دنیابیاره. فشار زیاد نیاره.  اذیتت نکنه.درکنارش بله تمیزی ورسیدگی کادربیمارستان هم مهمه.دکترتیمورزاده به گوشم خورده .بیمارستان سینا من بچموسز کردم.تمیزه ولی رسیدگی بعد اززایمانشون حقیقتا خوب نبود

ببین کاردکترتوزایمان مهمه ،اینکه چجوری تشخیص بده طبیعی باشه یا سز واینکه بچه رو صحیح وسالم به دنیابی ...

من سزارین هستم طبیعی نمیتونم گلم بیمارستان سینا هم آشنا داریم از دیشب که شوهرم گفته دو دل شدم دکتر خودم دکتر معروفیه خیلی کارش خوبه 

همسرم میگه چون این ماما هست اونجا کار می‌کنه بهتره 

برای چیه مشهدی نیستم خدا بد نده برای زایمان؟کیا چله نذر ختم برای ازدواج و حاجت و... میخوان؟بیایین تا ...

اره گلم برای زایمان