2777
2789
عنوان

کسی تازگیا مبل راحتی تعمیر کرده

25 بازدید | 2 پست

از قیمتا با خبر باشه؟؟ دیروز ز زدم قیمت گرفتم مبل راحتی  تمام پارچه رو چند تعمیر میکنید ،طرف گفت بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون،مغزم سوت کشید، پیش خودم گفتم  خب چرا تعمیر دیگه ،۲۰ تا ۲۵ میلیون  خونه پرش فکر میکردم هزینهتعنیر بشه  ،اینطوری باشه اصلا تعمیر راحتی ارزش نداره ،باز مبل  کلاسیکی چیزی بود چوبش ارزش داشت شاید می ارزید  ولی مبل راحتی که مال ده دوازده سال پیش هست با این قیمت  اصلا با عقل جور در ننیاد

دقیقا راحتی ارزش نداره، من بهترین پارچه رو رفتم خریدم و اسفنج گروون اما چ فایده دوختاش کج و خراب ، ...

اخ اخ ،نه این طاهرا کارش خوبه اما یه قیمت پرتی داد ،خب مبل نیخرم نه راحتی  نو میخرم ،پارسال ۷۵ میلیون بود یه مدل دیدم استباه کردم نخریدم الان دو برابر شده،از نبل و راحتی بی کیفیتم خوشم نمیاد پول دور ریختنه بیریختم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.