؟؟من هروقت طلا میفروشم فرداش ۲۰۰/۳۰۰تومن میره رو قیمت طلا یعنی امکان نداره این اتفاق نیفته واسم،دیشب فروختم پولشو هنوز نزده بعد ۸۳۰۰ بود الان شده۸۶۰۰🥲🥲 بعد الان هی به خودم دلداری میدم که اشکال نداره واجب بود بفروشی😬
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من طلا اومد رو هشت تومن بعد که ششو خرده ای شد فروختم باز اومد رو هشت تومن ،همینه دیگه طلا فروشا از این بالا پایین رفتن طلا سود میکنن البته من اشتباه کردم زیادم غصه ام نیست
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
خوب معمولا همونموقع نمیزنن یه مشتری که میاد طلا میخره به اونمیگن واسه من بزنه چندتا پرسیدم گفتن پس فردا پولش رو میزنیم دیگه این آشنای چندساله بود گفت فردا میزنم