2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم رو ماشینشون انقد حساسن

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 186 پست

بهتره بگی کدوم ماشین 😂

نمایشگاه داره هر دفعه با یه ماشین میاد من هنوز نفهمیدم کدوما برای خودشن کدوما برای بقیه ان😂

خودش از خودش فقط میدونم یه جک S5 داره

ولی خوب رو ماشین خودش حساس نیست ولی خدا نکنه روی بقیه ماشینا آب بریزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حساسیت نیست دیگه کارش زشته 

بچه بیاد باللا بیاره تو ماشین میخواد چیکار کنه 

از تو که عزیزتر نیس ماشین 

تمیز نگهداشتنش خوبه چون تو سفر وسایل زیاده اما نه دیگه اینجوری ک ب طرف خوش تگذره و نگران چیزای بی مورد باشه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

حساسه نه دیگه اینقدر. بریم مسافرت اینا برگردیم یه ماشین تکونی اساسی داره😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
شوهر منم میگه تخمه بریزین جمع میکنم بعد خودش جمع نمیکنه .دعوامون میشه

نه شوهرمن جمع میکنه هرچندوقت کارواش میبره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
سلام عزیزم نه اصلا حساس نیست تازه همیشه خودش تخمه این چیزا میخوره میریزه کف ماشین آخرسر تمیز میکنه

سلام الی جان خوبی ؟ دمش گرم بابا ؛ وای من اگه تخمه بخورم بریزم کف ماشینش طلاقم میده 😅😅😅

مادربزرگشو‌پیاده کرده بود یه تیکه نون خورده بوده

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

یه ۲۰۶ قدیمی 🙃 ببین این ژیان و بنز براش فرقی نداره کلا فرقونم داشته باشه همین خل بازیهارو داره

ولی یه چیزی یه لحظه غبطه خوردم ، من ماشین بیشتر خودم سوار میشم الان باردارم ،شرایطم هم خوب نیست خیلی‌ ، باور می‌کنی خودم ماشین رو شستم میگم ببر کارواش ، میگه کارواش ماشین خراب میشه راست هم میگه چند بار رنگش پرونده بردیم کارواش ، خودش هم تمیز نمیکنه 😑، البته خیلی وقت نمیکنه کارش سنگینه ولی من توقع دارم مثلا میخواد با ماشین بریم سفر قبلش یه دستمال بکشه شیشه ها رو 

نه بابای من با خیال راحت تخمه میخوره پوستشو میریزه کف ماشین بعدا تمیز میکنه
چای و اینها هم راحت میگیریم
دیگه سفر این کثیف کاری ها هم داره، بعد سفر مفصل ماشین رو تمیز میکنن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بنظرم حرفتون زشت بود ربطی به ندیده بودن نداره شوهرش وسواس داره

والا باور کنید ادم هایی که ندیده هستند این طور اند عزیزم ندیده که حرف بدی نیست یعنی اینکه واقعا اون چیز رو نداشتند و حالا که دارند خیلی خوشحال اند 

بله من خیلی از اقوام اطرافیان همینطور دیدم دایی دامادمون بچه هاش کتک میزد اگر یه ذره چیپس بیسکوییت میریخت روی صندلی یه جور میکوبید طفل معصوم هارو بخاطر چی پراید مدل ۸۳-خودش میگفت من این رو با زحمت دست اوردم فک کردی چی چیپس بخوری هی بریزه بره لا درز روکش ها