2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک ازدواج نکردن

181 بازدید | 16 پست

هر کسی مختاره و این اختیار رو داره که خودش انتخاب کنه می‌خواد ادامه مسیر زندگیش رو تنهایی طی بکنه یا در کنار خودش یه همسفر مناسب داشته باشه

ولی اینکه کل معنای زندگی مشترک برای زن رو  این بدونید که ازدواج خانم‌ها به این منظوره که پشتوانه مالی مناسبی ندارند، بنابراین با قرار گرفتن در کنار یک مرد می‌تونن نیازهای مالی خودشون رو برطرف کنند اصلاً چیز قشنگی نیست

همین تفکراته که متاسفانه باعث میشه روز به روز ارزش زندگی مشترک کنار همدیگه بودن نیازهای عاطفی و خیلی چیزهای دیگه زیر سوال بره و حتی مفهوم زندگی مشترک به مفهوم نادرستی تغییر کنه

شما می‌تونید به هر دلیل و منطقی که در ذهن خودتون دارید ازدواج نکنید و مجرد بمونید اما نمی‌تونید دلیلتون رو اینطور عنوان کنید که (وقتی درآمد دارم به جنس مذکر برای مخارجم احتیاج ندارم پس ازدواج برای من معنایی نداره) این دلیل تمام معنا و فلسفه زندگی مشترک رو داره زیر سوال می‌بره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ثقتی آدم عاشق نشه اینطوری نظراتش رو اعلام میکنه سخت نگیرید

عشق بعد از انتخاب عقلانی و منطقی به وجود میاد وگرنه هوسه و خیال .کلا زندگی درست و پایدار بعد از انتخاب درست و منطقی میاد نه از رو قیافه یه طرف و ظاهر و پول .شخصیت و تعهد و وفاداری به مرد یا زنی که زندگی رو قشنگ و عاشقانه می‌کنه وگرنه عاشقانی قیافه  و هوس الان تو دادگاه خانواده آن بعد یه مدت

حالتون خوبه ؟ حرف از هوس زدم مگه ؟ مگه عاشقی چه ایرادی داره.

حال شما خوبه عزیز!؟! مگه من چی گفتم !؟! من که اولش گفتم کلی گفتم و ریپلای هم به خاطر موضوع عاشقی بود که شما گفتی ! کامنت منو کامل بخون متوجه میشی نخونده چرا شاکی هستی!!!!!!

من همیشه ذهنیتم رو ازدواج نکردن بود تا اینکه دیوانه وار عاشق شدم زندگی همیشه غیر قابل پیش بینی و نمیشه درمورد خیلی چیزا اظهار نظر کرد

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید