2777
2789
عنوان

آموزش میکاپ یا رنگ رنگ مو

87 بازدید | 6 پست

سلام صبح همگی بخیر،بچه ها راستش من روحیه ام خییلی خستس از وقتی یادمه تنها کاری که انجام دادم درس خوندن بوده درواقع کلا تک بعدی هستم و فقط باشگاه رفتم اونم بخاطر رشته و تقویت عضله که گاها دچار مشکل نشم ، خییلی فشار روم بوده الان که یکم اوکی شدم و آخراشه تا سه سال دیگه که باز کنکور میدم ومجدد میرم تو فاز کنکور و... دوست دارم آموزش میکاپ برم بیشتر واسه روحیه رنگ مو هم دوست دارم،بنظرتون کدوم رو پیشنهاد میدین؟ ممنون میشم کسی هست راهنماییم

بستگی به علایق تو داره میتونی از هوش مصنوعی کمک بگیری واسه تو مناسب تره 

البته طراحی لباس و خیاطی هم باحاله اگه علاقه داشته باشی

به نظرم به درد بخوره و در آینده هر لباسی و خوشت اومد واسه خودت طراحی میکنی  میدوزی و درباره استایل خودت اطلاعات جمع میکنی

بستگی به علایق تو داره میتونی از هوش مصنوعی کمک بگیری واسه تو مناسب تره البته طراحی لباس و خیاطی هم ...

عزیزم من خودم دندونپزشکی میخونم،فقط چون روحیه ام خستس واقعا از وقتی یادمه هممش درس خوندم گفتم چون علاقه دارم صرفا فقط واسه خودم یاد بگیرم،همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم دندونپزشکی میخونم،فقط چون روحیه ام خستس واقعا از وقتی یادمه هممش درس خوندم گفتم چون عل ...

ا پس خودت کارت سنگینه همین آرایش و یاد بگیری فکر کنم خوب باشه 

چون رنگ مو خیلی کار سختی 

هم رنگ مو انجام میدم هم میکاپ

اگ مخای حالو هوات عوض بشه میکاپ برات بهتره چون رنگ مو کثیف کاری و اتلاف وقت زیاد داره و سرپا موندن زیاد

میکاپم داره ولی کمتر 

هردوشونم مشتری حساس،نرمال و روانی دارن 

همه لاینهای ارایشگری تنوع دارن ولی دردسرای خودشونم دارن

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....