نوشته بچه سقط کردم زنگ زدم برای مشاوره گفت یک و سیصد.
من خودم اردبیهشت میخوام آزمون ارشد روانشناسی بدم بعدش میخوام خودمو آپدیت کنم و کارگاه ها رو شرکت کنم و کلاس زبان برم و مقاله بخونم بشم یه تراپیست حرفه ای.فک کنم بعد دوسال هم میشه هزینه قیمت ها بشه دو و دو و نیم😂😂پول پاره میکنم🤪🤪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی پیشنهادم اینه که از مراجعینی که مطلعی وضعیت مالی خوبی ندارن هزینهی کمتری بگیری اینجوری یه کار نیکی هم می کنی.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
من چرا اعتقادی به تراپیست ندارم ؟ تراپیست و مشاور و روانشناسی هم همینطور
دوستانی که رفتن چطور بود ؟
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
تو حرف میزنی یک ساعت اونا ۵دقیقع میگن برو باشگاه بیرون باش هقته ای ی بار کافه رستوران برو طرفتو ببخش ...
دقیقا منم همه چی برمیگرده به شخصیت طرف ، وگرنه این حرف ها رو تو این کلیپهای روانشناسی تو اینستا و... هم میگن
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗