2777
2789
عنوان

چرا اینجا اینجوریه

162 بازدید | 19 پست

اونروز پرسیدم قلمچی ثبت نام کنم همه گفتن پولتو دور نریز الان میگم مشاور بگیرم یا قلمچی همه میگن قلمچی 

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قلمچی به چه درد میخوره بیشتر اعتماد به نفس ادمو میاره پایین چون یهو سرعت میگره تو نمیدونی طبق بر ...

حق واقعا طبق تجربه ام. به جاش آزمون ها رو توی خونه زمان دار بزنه. سال اول پشت موندم اشتباه من رفتن ب قلمچی بود

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اخه قلمچی به چه درد میخوره بیشتر اعتماد به نفس ادمو میاره پایین چون یهو سرعت میگره تو نمیدونی طبق بر ...

اخ دقیقا 

میترسم نرسم بهش پولم هدر بره خودمم برنامه مشخصی ندارم

حق واقعا طبق تجربه ام. به جاش آزمون ها رو توی خونه زمان دار بزنه. سال اول پشت موندم اشتباه من رفتن ب ...

مشاور بگیرم؟ اره خودمم میگم تو خونه بزنم

بین اون دوتا انتخاب دادیبین دوتا آزمون انتخاب ندادی کههنوزم من میگم ماز برات بهتره

مازم تو خونه میزنم

مشکل ماز اینه ک باید کل پیکجو بگیرم آزمون تنها نداره

مشاور بگیرم؟ اره خودمم میگم تو خونه بزنم

اگه برنامه ریزی نمیتونی بکنی و.... اره . اگه خودت میتونی بکنی نمیخواد.  بستگی ب خودت داره و توانایی هات. 

اگه خواستی روش خودمو بهت میگم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اگه برنامه ریزی نمیتونی بکنی و.... اره . اگه خودت میتونی بکنی نمیخواد. بستگی ب خودت داره و توانایی ...

جانم بگو 

برنامه ریزی بلدم تا حدودی ولی خیلی وقت میذارم رو درسا و میترسم نرسم تموم کنم و مسیرمم خیلی شفاف نیس

اخ دقیقا میترسم نرسم بهش پولم هدر بره خودمم برنامه مشخصی ندارم

مشاور بگیره ادم بهتره ولی بازم میگم بستگی داره کدوم شهر باشی که پشتیبان قلمچیش خوب باشه 

منم یه مدت با پشتیبان گرفتم ولی انگار که خودم بهش میگفتم اینو بزار اونو بزار 

مثلا تابستون بود عوض اینکه پیشخوانی دوازدهم بزاره ؛ دهم یازدهم میزاشت من یهو یک افت عجیبی کردم

به گفته خودش باید هر هفته ازم ازمون میگرفت ولی اصلا انگار نه انگار 

مشاور بگیره ادم بهتره ولی بازم میگم بستگی داره کدوم شهر باشی که پشتیبان قلمچیش خوب باشه منم یه مدت ب ...

تهرانم

پشتیبان برنامه خوبی میده؟ ب درد میخوره اصلا؟ تا حالا ندیدم کسی از پشتیبان راضی باشه