2777
2789

ولی اجاره ات کم باشه یا اجاره ندین اونجا می موندین یا 

می رفتین اجاره نشینی و خودتون رو به سختی مینداختن با اجاره و هرماه اجاره دادن و کم خرج کردن وقناعت کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جا ب جا بشین ما دقیقا همچین مشکلی داشتیم طبقه پایین شیشه مصرف می‌کرد دوسال اونجا بودیم اوایلش خوب بود سال بعد اومد در خونه. روشکست و آتیش انداخت تو خونم یکماه آخر میترسیدم برم سرکار هنوز ک هنوزه خانومم میترسم بعد سه سال

پروردگارا خود را تقدیم تو می دارم ، با من كن و ازمن ساز آنچه خود اراده كنی ، از اسارت نفس رهایم كن تا انجا م اراده ات را بهتر توانم ، مشكلاتم را بگیر تا پیروزی بر آنها شاهدی باشد برای كسانی كه با قدرت تو ، عشق تو و راه تو یاریشان خواهم داد ، باشد كه همیشه بر اراده ات گردن نهم کاربر اقا

آلان خونه جدیدی که هستیم دارم میرم تو 3سال تمدید یکم اول گرون بود ولی خدارو شکر چنان برکت اومده تو زندگیم صاحب خونم عالی عالی. آرامش برگشته دارم عشق دنیا میکنم خونه پر خیر و برکت

پروردگارا خود را تقدیم تو می دارم ، با من كن و ازمن ساز آنچه خود اراده كنی ، از اسارت نفس رهایم كن تا انجا م اراده ات را بهتر توانم ، مشكلاتم را بگیر تا پیروزی بر آنها شاهدی باشد برای كسانی كه با قدرت تو ، عشق تو و راه تو یاریشان خواهم داد ، باشد كه همیشه بر اراده ات گردن نهم کاربر اقا

بستگی داره چه اذیتایی بکنن ولی اگه قابل تحمل باشه اولی

اینکه تحقیر بشی و هر دوماه یک بار سرت دادبزنن و هرجمعه بیان به خونشون سر بزنن و اینکه بابت نشستن بهشون خدمات بدی مثل نگهداری ومراقبت از گل وگیاه و وسایلی که گذاشتن عملا کار سرایدار انجام بدی ولی فقط اجاره ندی و تحقیر هم بشی البته خوبیاش اینکه تونستم با ندادن اجاره مسافرت برم و بخشی از خونم رو بسازم  هزینه های زندگیم خیلی کم شده ولی آرامش ندارم موندم برم با اجاره کنار بیام یا با اینا

اینکه تحقیر بشی و هر دوماه یک بار سرت دادبزنن و هرجمعه بیان به خونشون سر بزنن و اینکه بابت نشستن بهش ...

تحقیر شدنه بده.وگرنه بقیشو آدم بخاطر زندگیش و زودتر تکمیل شدن خونه تحمل میکنه.ولی خب تحقیر خیلی عزت نفس و پایین میاره

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
تحقیر شدنه بده.وگرنه بقیشو آدم بخاطر زندگیش و زودتر تکمیل شدن خونه تحمل میکنه.ولی خب تحقیر خیلی عزت ...

خانمه منو انگار برده خودش می دونه 3 سال نشستم واقعا حقارت کشیدم خستم از جارو کشی و کار کردن زیاد الانم باردارم تحمل حرف ها و زیاد نمی تونم کار کنم به شوهرم گفتم بسمه خسته شدم حاضرم نون خشک بخورم ولی مستاجری بکشم