2777
2789

اگه کسی رو حلال نکرده باشیم و اون مارو تو تنگنا بذاره بگیم بخشیدم بعدش تازه بفهمی اصلا نبخشید خیلی هم ناراحتی لازمه بهش بگیم چون اون الان خیالش راحته 

و منم حس دوگانه دارم دوست دارم صادق باشم 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درهرصورت وقتی میگی بخشیدم تمومهمگه دوباره بگی نبخشیدم

نه  من بهش گفتم باید قلبی باشه باید زمان بگذره اما منو تو تنگنا گذاشت و البته یه جریانی بود شوک بودم بعدش دیدم هیچ بخشش قلبی اتفاق نیفتاده . 

بگذر بهش سخت نگیرکه خدا هم ازتو راحت بگذره

خسته شدم از بس همه به من سخت گرفتن 😭😭😭 به بی رحمانه ترین شکل ممکن با من رفتار کرد تازه مثل ربات گفت حلال کن همین 

خسته شدم از بس همه به من سخت گرفتن 😭😭😭 به بی رحمانه ترین شکل ممکن با من رفتار کرد تازه مثل ربات گ ...

تو میخوای با نبخشیدن مجازاتش کنی 

اما بدون حتی اگر شما حق الناسش رو ببخشی 

حق الله و حق النفسش باقی مونده اون دنیا اگر توبه واقعی نکرده باشه همین دوتا مجازاتش میکنند 

تو میخوای با نبخشیدن مجازاتش کنی اما بدون حتی اگر شما حق الناسش رو ببخشی حق الله و حق النفسش باقی مو ...

نه باور کن من خودم بیشتر دارم از اون رنج میکشم و بحث مجازات نیست بخشش باید قلبی باشه من قلبم از اون نگذشته فقط خواستم بدونم وظیفه دارم اینو بهش بگم چون فکر میکنه من بخشیدم ؟