2777
2789
عنوان

پاک کردن تاتو ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 35487 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو ..دقیقا مشکل منا گفتی ....هاشور پهن وتا به تا...کاش یه راهی بود زود پاک میشد....

تاتو هر چی تیره تر باشه راحت تر پاک میشه 

اگه عمقی نزده باشه و رنگ فیک و بدن هم نباشه خودش به مرور پاک میشه

ولی لیزر ریسک داره

من هم پاک کردم با محلول رژوی اگه سرچ کنید اطلاعات این محلول میاد فقط پیش شخص ماهر باید برید که دوره ریمو گذرونده باشه رنگ تیره راحت تر پاک میشه الان 80 درصد برام رفته بدیش این بود هایلایت بژ برام کرده بود که بژ یا رنگ بدن که بعضی ها بعنوان ریمو هم استفاده میکنن بدترین حالته

یه خانومی هم هست شیما شمسایی  با نمک پاک میکنه کارش عالیه 

یه تاپیک زدم اطلاعات دادم که کسی مثل خودم به دردش بخوره

ولی اینقدر اطلاعات سایت زیاد شده نمیدونم پیدا کنی

ولی با مالیدن سیر و پماد عمرا بره اخه فکر کن رنگ به زیر پوست تزریق شده مگه پماد و سیر به لایه زیر پوست نفوذ میکنن؟؟!!!

من از قبل تتو داشتم رفتم سالن خانم مریم حمزه ای برام ریموو کردن با دستگاه ریموور. انواع مدل ریمو ابرو برای پوست های مختلف با مواد مخصوص انجام میشه

معمولا روش های خانگی که میگن نتیجه بخش نیست بهتره حتما جای معتبر انجام بدید تا به پوستتون آسیبی نرسه
تو سایتشون آدرس شعبه هاشون هست میتونید شعبه نزدیک به خودتون رو پیدا کنید باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن
https://maryamhamzei.com/tattoo-remove/

روزی دوسه بار سیر بمال مرتب عرض دوسه ماه همشششش میره

سیر تاثیرش بیشتره من زدم تو اولین بار روشن شدنش رو دیدم۰

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

سلام اسی جان چە کار کردی رنگ ابروت رفت؟

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏