خیلی رفتارت زشت بود و کاربرا رو به سخره گرفتیدردت ناخواسته بودنش نبود،دلت پسر میخواست که پسر شدو دلت ...
نگاه قضاوت بی جا نکنن تو کجا از حال من خبر داری بخدا میگفتم هرچی صلاح باشه خدا میده دیروز که رفتم سونو همین که حرکاتش تو مانیتور دیدم صدای قلبش شنیدم یهو یه جوری شدم صدای قلبش که شنیدم گفتم خدا من یه موجود زندع تو وجودمه یهو دلم آروم شد انگار بخدا هنوز جنسیتش دکتر نگفته بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد هم به خاطر این خواستم تاپیکم ببندم چون بعضیا اومدن توهین کردن
توهین کاردرستی نیست ولی قبول کن توهم زیاد با کاربرا صادق نبودی،من خودم دومیم خداخواسته بود،دوتا هم ارژانسی خوردم،تو تاپیکام هست ولی از اول اینجا میگفتم دلم پسر میخواد چون خیلی تحت فشار بودم از سمت خانواده ها
توهین کاردرستی نیست ولی قبول کن توهم زیاد با کاربرا صادق نبودی،من خودم دومیم خداخواسته بود،دوتا هم ا ...
اگه قسم بخورم که اصلا فکر جنسبت نمیکردم باور میکنی اصلا دیروز که رفتم صدای قلبش شنیدم یهو دلم یه جوری شد حالا که پسر شد خدا راشکر چون دوتا دختر داشتم طببعی بود خوشحال میشم دیگه
اگه قسم بخورم که اصلا فکر جنسبت نمیکردم باور میکنی اصلا دیروز که رفتم صدای قلبش شنیدم یهو دلم یه جور ...
انشالله سالم بدنیا بیاد من خودم قطعا بهت حق میدم،من خودم تازه یه دختر داشتم،فکر کن بابای خودم بعدان تی که گفتن دختره گفت برو سقط کن ولی من نکردم که آنومالی گفت پسر،چقدر استرس کشیدم تو بارداری،باز خدارو شکر پسر شدو فکرت آزاد شد ،دیگه استرس نداشته باش برا نی نی خوب نیست