2777
2789
عنوان

قرص لاغری

87 بازدید | 11 پست

قابل دسرس باشه و بدون عوارض 

هست واقعا؟؟شما یا اطرافیان نتیجه گرفتن ؟؟قیمتش چطوریاست 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باد کرده خانوم چاقالو خانم. خودت یه چیزی می‌زنی 

از شخصیت و مدل حرف زدنت معلومه خیلی بیشعوری منم مثل خودت حرف می‌زنم یه پست گذاشته بودی که راجع به چشم بوده که من نظر دادم بهت توصیه می‌کنم یکم فندق بخور یا پسته 

اون مغز اندازه ماهی آی کیوت تقویت بشه  منگل

باد کرده خانوم چاقالو خانم. خودت یه چیزی می‌زنی از شخصیت و مدل حرف زدنت معلومه خیلی بیشعوری منم مثل ...

😂😂😂🤦🏻‍♀️

روانی من چیزی درباره ی چشم نذاشتم اعصابی عقده ای س مغز

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

باد کرده خانوم چاقالو خانم. خودت یه چیزی می‌زنی از شخصیت و مدل حرف زدنت معلومه خیلی بیشعوری منم مثل ...

خاک تو سرت بدبخت مفنگی س خل 

چیمیگی تو دیوانه ی حشیشی اصلا ب تو چه من دلم خداست اینطور جوابتو دادم چون انقد بدبختی که میای تو تاپیکی ک ربط نداره درباره ی این میگی اگه من باد کرده ام توعم ک گنده ای بدبخت حقیر 

خاک تو سرت بدبخت مفنگی س خل چیمیگی تو دیوانه ی حشیشی اصلا ب تو چه من دلم خداست اینطور جوابتو دادم چو ...

اتفاقا من باربی ام 😂اره من شیشه میکشم کوکم میزنم 

عین خودم س یکتیر کن بابا 

😂😂😂🤦🏻‍♀️روانی من چیزی درباره ی چشم نذاشتم اعصابی عقده ای س مغز

تو برو اول حرف زدن یاد بگیر بعد تایپ کن بابا معلوم نیست چی نوشتی دبیر زبان فارسیتون کی بوده 😂😂 هرکی بوده خیلی تعطیل بوده تو بی‌سواد به جامعه داده