سلام خانما صب بخیر .میگم من شوهرم قبلا دو دختر داشته .میشناختمش خودم .ولی خب قبل اینکه با من ازدواج کنه کات کردن .حالا چن شب پیش حس کردم شمارش رو گوشیش افتاد ولی زود گوشیو برداشت از جلوم .تا اینکه دیشب وصل شد به بلوتوث ماشین شماره اون زنه افتاد رو مانیتور. گفتمش خودت بگو جریان چیه .گفت حقیقت اینه چن وقته زنگ میزنه پول میخواد ازم .حالا اینم جوابش داده گفتمش خو بلاکش میکردی . ۴بار گفت زنگ زده . حالا چیکار کنم بنظرتون از دیشب بیدارم نمیدونم چیکنم تورو خدا کمک کنید
پ چیکنم .از دیشب میگمش گوشیتو بده اگه از طرف تو تماسی نبوده میبخشمت .اصلا نمیده .خیلی حالم بده .به ه ...
خواستم همینو بگم ک خب خودت گفتی ! مردا اغلب دروغ میگن . طرف نخواد میذاره لیست رد . یا با چنتا کلمه دختر حتی اگه زنگم میزد کلا بیخیالش میشد ! ولی با ندادن گوشی .. انگار تماس از طرف این بوده تا دختره . ببین مرد خراب خرابه کاریش نمیشه کرد . اگه با وجود فهمیدن خیانتش بازم میخوای باهاش باشی پس پیگیر نشو خودتم راحتتری
پس این عالیه حرکاتشو زیر نظر بگیر شاید تونستی آدرسی از زنه پیدا کنی وبه شوهرش بفهمونی این کار پیگرد قانونی داره مطمئن باش اگر بچه نداری کم کم ازش فاصله بگیر این که نشد زندگی