سلام خانما صب بخیر .میگم من شوهرم قبلا دو دختر داشته .میشناختمش خودم .ولی خب قبل اینکه با من ازدواج کنه کات کردن .حالا چن شب پیش حس کردم شمارش رو گوشیش افتاد ولی زود گوشیو برداشت از جلوم .تا اینکه دیشب وصل شد به بلوتوث ماشین شماره اون زنه افتاد رو مانیتور. گفتمش خودت بگو جریان چیه .گفت حقیقت اینه چن وقته زنگ میزنه پول میخواد ازم .حالا اینم جوابش داده گفتمش خو بلاکش میکردی . ۴بار گفت زنگ زده . حالا چیکار کنم بنظرتون از دیشب بیدارم نمیدونم چیکنم تورو خدا کمک کنید
شوهرم خیلی وابسته منه بدون من اب نمیخورد خیلی برام عجیبه این اتفاق .ولی خوش بین هم نمیتونم باشم مث ا ...
ای عزیزم منم شوهرم خدایی خوبه ولی هشت ماه بعد از ازدواج ی اشتباه در حد پیام کرد که من زنگ دختره زدمدنیارو سرش خراب کردم وسایلم جمع کردم ب شوهرم گفتم اگر دلت با من نیست بهتره طلاق بگیریم که کلی گریه کرد پشیمون شد انگار تازه فهمید قدر زندگیشو دیگه تا الان که چند ساله میگذره چیزی ندیدم
والله من ایرادو به شوهرت میگیرم که طرف جرات کرده تماس بگیره و پول بخواد یا مدرکی اتویی ازش داره یا اینکه خود شوهرتم تماسایی باهاش داشته که اینجور گوشیش و قایم میکنه وگرنه گپشی شوهر من بیشتر دست منه و اعتراضیم نداره چون چیز مخفی توش نیست چرا باید رمز و عوض کنه!!!