2777
2789

یا نزده برات

یا باید صبر کنی تایم کاری امروز بشینه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام‌فیش فرستاده .تایم کاری یعنی کی .من فک کردم ۴ونیم بشینه

۷/۸صب

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

دعاکن

تو دعا کن 

😂😂😂

چراا😅اولین باره همچین کاری کردم.پولم ب حسابم ننشسته میترسم یکم

چکاری😉😉😉

منکه دعا میکنم بشینه تو ب نیابت از من ی قهوه بخور الان خیلی دلم میخواد نمیتونم برم بیرون خخ

اره رسید فرستاده بیچاره ۱۲و۲۳زده امروز ظهر

کلاه برداری زیاد شده اگه جنسی فروختین باید هروقت پیامک اومدبرات تحویل بدی بارسید نباید تحویل بدی

چون تونرم افزار یه گزینه هست اگه اونو بزنه طرف رسید واریزی نشون میده ولی پول برمی گرده دوباره به حساب طرف