2777
2789
عنوان

از دست همسایه مردم آزار چیکار کنم

294 بازدید | 26 پست

یه همسایه دارییم 

یه متر حیاط دارن برداشتن کولرشون رو گذاشتن سمت اتاق من تو همون نیم متر حیاط من کل تابستون از صدای این کولر کلافه شدم هنوزم گوش هام ویز ویز می‌کنه خانومه هم صبح تا شب تو گرما یا سرما همش می‌خوابه جلو کولر حتی بیرون هم بره کولر رو روشن می‌زاره که برگرده خونه خنک باشه 

ما خودمون چون بغل اتاقم حیاط داریم پنجره گذاشتیم و مجبورم باز بذارم چون کولر به اتاقم نمی‌رسه و بیشتر اوقات هم روشن نمی‌کنیم 

بعد الان کم کم هوا سرد تر شده یکم از صدای کولر آسوده شدم این خانومه داده مادر شوهرش مرغ و خروس نگه داره که تخم مرغش و بخوره از ۵ صبح تا بعد از ظهر از صدای قوقولی قوقو زشت این خروسا خسته شدم 

(طبقه همکف مادر شوهر هست طبقه بالا همین خانوم کولر) 

ما خودمون هم طبقه دوم هستیم

نمی‌دونم دیگه چی کنم

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب مرغا تذکر بدی فکر کنم زودتر به نتیجه برسی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اولا که اگر شهر زندگی میکنی قشنگ میتونی بری کاری کنی بابات مرغ خروس ایناش این از این بعد هم برو بهشون بگو خب یا اینکه تو هم یه موقع هایی بی وقت کار هایی انجام بده بزار بفهمن که کارشون خوب نیست

😂😂😂بهش تذکر دادی؟

کولر رو هزار بار گفتیم میگن خب چه کنیم اینجا گذاشته شده 

بخدا گوش هام ویز ویز می‌کنه 

مامانم هم بهشون گفته مرغ و خروستون رو جمع کنید بخدا سم میدم ها بهشون چیه وسط شهر آوردید 😂

همین مونده گوسفند هم بیارن کامل بشه 

کولر رو هزار بار گفتیم میگن خب چه کنیم اینجا گذاشته شده بخدا گوش هام ویز ویز می‌کنه مامانم هم بهشون ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامانت عشقه😂

شاید همینطور سر سری گفتین!

حالا یه دفعه جدی بهشون بگو ما اذیتیم از صدای خروساتون

اگه جدی بهش بگی مطمئنا متوجه میشه

اگر نشد که روش مامانتونو پیاده کنین😂😂

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

با منی ک صدای..‌همسایمون تو اتاقمه چی میگی😭😭😂

هنوز با صدای حرف زدن کنار بیام دیگه اینا کنار اومدنی نیست مغزم خراب شده از دست این همسایه ها 

یکی اینقدر خسیسه دوتا آدم نمیگیره خودش ماه ها ظهر و شب موقع استراحت مردم تعمیرات می‌کنه اون یکی ساخت و ساز می‌کنه ولی این دیگه واقعا یه چیز دیگه هست کولرش مغزم و سوزنده الآنم تحمل مرغ و خروسشون ندارم 

بعد محرم هم که بشه با میکروفون نوحه میخونن و میدن دست بچه واویلا 🥲 کلا آلودگی صوتی آن 

هنوز با صدای حرف زدن کنار بیام دیگه اینا کنار اومدنی نیست مغزم خراب شده از دست این همسایه ها یکی این ...

😭😭😭درک میکنم😂😭

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

اولا که اگر شهر زندگی میکنی قشنگ میتونی بری کاری کنی بابات مرغ خروس ایناش این از این بعد هم برو بهشو ...

اره خب شهر زندگی میکنم ولی اگه بزارن معنای شهر رو بفهمیم

نمی‌دونم دیگه چی و بگم کولر و از اول تابستون میگیم گوش هام خراب شده دیگه همش ویز ویز می‌شنوم مرغ و خروس هم گفتیم ببینیم جمع میکنن 

اول نگاه کن مارک کولر چیه انقد جون داره

یه بار سوخت تعمیرش کردن از بس ازش کار می‌کشه دیگه از همون موقع اوف نگفته😭

بخوره تو سرش حیف یه آرپیجی ندارم😂😭😭😭😭 بزنم به کولرش😭😭