2777
2789
عنوان

چرامیگید کالری شمارسخته

378 بازدید | 49 پست

من امروزهمش درحال بدو بدو بودم یعنی هیچی نخوردم به هیچ وجه  بعدرفتم باشگاه چربی سوزی اومدم خونه تاساعت ده شب واقعا گرسنم نبودبعدش یه ۳۰گرم نون باپنیر ونعنا زیره خوردم دیگه ازساعت ۱و۴۷دقیقه رقصیدم تا پنج دقیفه  پیش یه لیوان براخودم پفک نمکی ریختم خوردم با یه تیکه لواشک کف دست الانم راحت میخوابم کلا ۲۴۷تاحالا خوردم .بایه عالمه فعالیت بسی ازخودم راضبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدن با بدن فرق داره اشتها فرق داره سوخت و ساز فرق داره تحرک فرق داره وووو

عزیزم کالری شماربهترین روش لاغری بهترین روش من یکسال دارم میرم .سوخت وسازمم به شدت پایین.ولی توکالری شماری چشمت هه حریص نیست هه گرسنه نیستی

بعد چند روز مشخص میشه سختیش 

البته منم مشکل ندارم و ب راحتی باهاش وزنم رفت بالا ولی خب برا لاغری گشنگیه همش و اعصاب خوردی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم کالری شماربهترین روش لاغری بهترین روش من یکسال دارم میرم .سوخت وسازمم به شدت پایین.ولی توکالری ...

میدونم عزیزم ک کالری شماری چطوریه ولی متفاوته برای کسیک خوش اشتهاس با شمایی ک گرسنه نمیشی زمین تا اسمون فرق داره و همینطور سوخت و ساز بدنت و.. 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

عزیزم الان فک میکنی چربی میسوزه؟ 

بدن باید مطمن باشه یه ساعت مشخص قراره کالری دریافت کنه تا با خیال راحت بسوزونه چربی هارو 

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️

لواشک خودش یه کف دستش ۱۰۸ کالری داره ها

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻