2777
2789

ساعت ۳ -۳/۵ میخوابم ۷ بیدار میشم میرم سرکار

ساعت ۴ اینا میام به بچهام غذا اینا میدم

بازی میکنیم

به خونه میرسم غذا میپزم

یک لحظه هم بچه کوچیکم از بغلم نمیاد پایین

همسرم ۹-۱۰ میاد تا شام بخوره میوه بخوریم و چای بخوریم میشه ۱۲

۱۲ تا ۳ هم خونه جمع میکنم بچهارو میخوابونم به خودم میرسم حموم میرم لاک میزنم ماسک میزارم و درس میخونم و مهد پسر بزرگمو اماده میکنم و میام تو گوشی و …

کل تایمم پره 

پس این حس کافی نبودنه چیه

مامان دوتا گل پسر

چقدر تو زیادی خوبی🥹❤️

ماشاالله بهت عزیزم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راز موفقیتت چیه عزیزم؟

شاید مدتسه ازتباطت باخدا کم شده باشه چون اینم تاثیر گذارهست

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

عزیزم چجوری انقدر انرژی دارین؟دلیل خاصی داره؟من خیلی بی انگیزمهزارماشاءالله بهتون

انرژی ندارم اتفاقا 

بدنم به شدت دردناکه 

الانم روز دوم پریودیمه داغونم

ولی خب تعهد دارم دیگ دوتا بچه کوچیک دارم شغلم هست 

بشینم یجا که کارا انجام نمیشه

مامان دوتا گل پسر

انرژی ندارم اتفاقا بدنم به شدت دردناکه الانم روز دوم پریودیمه داغونمولی خب تعهد دارم دیگ دوتا بچه کو ...

خدا قوت واقعا سخته هندل کردن کارای خونه و کار بیرون و بچه و ...

خیلی با مسئولیتی شما

چقدر تو زیادی خوبی🥹❤️ماشاالله بهت عزیزم

قربونت لطفته 

من خوب نیستم اتفاقا 

خیلی جاها میشد تصمیم بهتر بگیرم ولی واقعا صدمو گذاشتم برای زندگیم

مامان دوتا گل پسر

راز موفقیتت چیه عزیزم؟شاید مدتسه ازتباطت باخدا کم شده باشه چون اینم تاثیر گذارهست

کدوم موفقیت عزیزم؟

نمیدونم والا من که همیشه شاکر خدام

مامان دوتا گل پسر