یمدت شیراز بودم برای تحصیلم مدت کوتاهی بود الان طرح پرستاریم میخواد شروع بشه میخوام اصفهان بزنم ولی نمیدونم شیراز هم دودلم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی
شیراز از نظر آلودگی هوا بهتره آب هواش شهر قشنگیهتجربه خودت تو شیراز چیو میگه
خوب بود ولی خب من زیاد بیرون نمیرفتم درس میخوندم مردم خوبی هم داره
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
اصفهان خیلی شهر آروم تریه نسبت به شیراز اگ حوصله نداری اصفهان اگ حوصله داری شیراز
ممنونم