2777
2789
عنوان

اصفهان بهتره برای زندگی یا شیراز

144 بازدید | 13 پست

یمدت شیراز بودم برای تحصیلم مدت کوتاهی بود الان طرح پرستاریم میخواد شروع بشه می‌خوام اصفهان بزنم ولی نمی‌دونم شیراز هم دودلم 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشقهههه شیرازمممم یکی بیاد منو ببره😭😭😭😭🥹

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

فعلا اصفهان داره نشست میکنه ماهم ک اینجاییم@اگه میشد میرفتیم جایی دیگه

منم دیشب دیدم گفت وگو رو هنگ کردم😐

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
شیراز از نظر آلودگی هوا بهتره آب هواش شهر قشنگیهتجربه خودت تو شیراز چیو میگه

خوب بود ولی خب من زیاد بیرون نمی‌رفتم درس میخوندم مردم خوبی هم داره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اصفهان خیلی شهر آروم تریه نسبت به شیراز اگ حوصله نداری اصفهان اگ حوصله داری شیراز

ممنونم

بخاطر همین@بالای تلوزیون نوشته اصفهان ایران؟

فکرنکنم واسه اون باشه چون ازبعد از جنگ هرهفته اسم یک استان میزنن بالا

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍