2777
2789

عروسی دوستمه 

دوتا عروسی گرفتن یکی تو شهر خودمون یکی شهر پسره بعد شما باشید دوست ندارید عروسی اصلی دوستتون شرکت کنید ؟! 

من بهش گفتم منو شوهرمم اونجا میایم خوشحال میشیم دعوت کنی گفت نه و فاان خیلی بد پیچوند اون یکی دوستمون هم همش میپره وسط نمیدونم عروسی رو دارن پدرشوهرش میگیرنو این حرفا 

جهاز برونشم این دوستم نزاشت بریم گفت مهم نیست فلان 

حالا منم حرصم گرفت گفتم اون روز عروسی دوستم دعوتم گرگان شاید نتونم بیام 

ولی خیلی شبیه غریبه ها باهام رفتار میکنن خب شوهرشم دوسته شوهرمه یعنی نمیخواد دعوت کنه ؟! حرصم گرفته خیلی ازینکه هیچوخت دوست اصلیه کسی نبودم 

عروسی خواهرمو نتونستم ببینم دوست داشتم مثل خواهر تو عروسیش شرکت کنم ولی اون انگار داره دک میکنه 

نگید ولش کن بهتر خرج میفته دوبار بهتو اینا که مهم نیست هرکسی دوست داره عروسی رفیقشو که خیلی دوستش داره شرکت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجا دعوت کرده دیگه، چرا فکر نمیکنی دلیلی داره نمیخاد بری اونجا؟ شاید خانواده پسره فرهنگ عجیب غریب دارن، شاید خونش خوب و در شان نبوده که جهاز برون دعوت کنه، شاید مراسمشون مختصره، شاید طی کردن هر کی برا سمت خودش مراسم بگیره... برام قابل هضم نیست کسی اصرار کنه برای شرکت تو مراسم بقیه طرف اگه دلش بخواد خودش دعوت میکنه دیگه 

خب اینجا دعوت کرده دیگه، چرا فکر نمیکنی دلیلی داره نمیخاد بری اونجا؟ شاید خانواده پسره فرهنگ عجیب غر ...

بهتریت تالار تهرانه میگه فیلم اصلی اونجا قراره گرفته شه 

پسره هم فامیلشونه 

اینجاهم حنا بندونه در واقع عروسی نیست

خب اینجا دعوت کرده دیگه، چرا فکر نمیکنی دلیلی داره نمیخاد بری اونجا؟ شاید خانواده پسره فرهنگ عجیب غر ...

جهاز برون منو دعوت کرده اون یکی دوستش نزاشت برم گفت مهم نیست هیچکی نمیره نرو خودتو ضایع نکن 

بعدشم از بچگی باهم بزرگ شدیم تو خونه ی هم رفت و امد داشتیم ینی چی از خونش خجالت میکشید که باهم دوست نمیشدیم 

بعدشم تو عروسی رفیق صمیمیت یعنی تنها رفیقت دوست نداری بری ؟!

جهاز برون منو دعوت کرده اون یکی دوستش نزاشت برم گفت مهم نیست هیچکی نمیره نرو خودتو ضایع نکن بعدشم از ...

وقتی اون دوست نداره نه واقعا نمیخام برم... اگه میخاست اصلا تو انتخاب لباست دخالت میکرد چه میدونم اهنگ میگفت که تمرین کنین با هم برقصین و... عروسمون هم کلاسیاشو از شهر دیگه دعوت کرده بود لباس ست گرفته بود رقص تمرین کرده بودن و...

شما بری تهران میری هتل؟

شهر ما تا تهران کلا یک ساعت راهه شب برمیگردیم خب 

بعدشم عمو خاله دایی هام همه تهرانن نهایت چیزی بشه انقدری شعور دارم که خونه ی عروس نرم یا فامیلاش که نگران من باشن