2777
2789
عنوان

چطوری خی‌ا‌نت رو فراموش کنم

175 بازدید | 14 پست

خیانت بابام و چطوری فراموش کنم

یبار با یه زن دیدمش

یبارم پشت تلفن حرفای اونجوریشو شنیدم😭😭مامان بیچارمم شنید

از ذهنم نمیره واقعا تو شوکم 

هرچی لایق بابام بود بهش گفتم ولی خودم شبا از فکر و خیال نمیتونم بخوابم همش حرفای+۱۸ ک داشت به زنه میگف رو یادم میاد و ازش حالم ب هم میخوره😭😭😭

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگذره.فقط بهش بگو بلاایی ک سر مامانم میاره ی روزم سر من میاد شماها نابود میشید... من بابام خیانت کرد ب مامانم نمیدونم در چ حد بود من بچه بودم و طرفو تو مغازمون دیدم بگو بخند میکردن... من چند سال پیش سر من اومد بابام مثل ابر بهار گریه میکرد

میگذره.فقط بهش بگو بلاایی ک سر مامانم میاره ی روزم سر من میاد شماها نابود میشید... من بابام خیانت کر ...

ایشالله سر من نیاد😭😭داغونم داغون تر میشم

چند بار از عشق اولم خیانت دیدم

ولی چون بچه بودم اصلا برام مهم نبود ۱ روز گریه کردم یادم رفت رفتم سراغ عشقو حالم

ولی داغش هنوز باهامه😭ایشالله ک نامزدم آدم خیانت کاری نباشه ک ایشالله نیست

ولی بعد بابام ترس افتاده ب جونم😔 

مادرت چه جوانه دوست من همسن مادرت هس تازه ازدواج کرده بارداره خدا لعنت کنه هرچی مرد خائن و هرچی زن خ ...

مامانم هیچی کم نزاشت😔ولی اون مرد خیانت کار رفت سراغ کثافت کاریش نمیتونم باور کنم واقعا😭

ایشالله سر من نیاد😭😭داغونم داغون تر میشمچند بار از عشق اولم خیانت دیدمولی چون بچه بودم اصلا برام م ...

تو این دنیا اومدیم ک از همه چی درس بگیریم.. متاسفم عزیزم ..انشالله ک خیر باشه برات