2777
2789

من پرستارم این توی بخش ما میومد دانشجوی تخصص بود من روش کراش بودم شدید ولی خیلی کم میومد بخش ما منم هر موقع میومد یادم میفتاد دوباره می‌رفت یادم می‌رفت هیچ شماره آیدی چیزی هم ازش نداشتم اصلا خیلی رسمی بودیم من کلا بگو بخند هستم ولی یک گاردی هم نسبت به مردا دارم 

خلاصه یروز اومد نشست گفت موهام کوتاه کردم خیلی بد شدم نه؟ زشت شدم 

گفتم نه خوب شده که این خیلی حال کرد

بعد گفت مرسی دستبند منو نگاه کرد گفت خیلی به دستت میاد گفتم مرسی

اینم بگم ده سال ازم بزرگتره ولی اصلا به قیافش نمیومد فک میکردم ۳۰ سالش باشه ۳۵ سالشع من ۲۵ سالمه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بعد یروز من داشتم به دوستم میگفتم می‌خوام برم فلان جا یک حالت اردو طوری بود اینم داشت می‌شنید گفت منم میام گفتم چی؟ گفت منم دوست دارم بیام بیا با ماشین من بریم 

اولش نمی‌خواستم برم اعتماد نمی‌کردم ولی گفتم کاری نمیکنه همکاره و اونجا هم جای خلوتی نیس

خلاصش میکنم رفتیم و اومدیم همچی خوب بود ولی یکم هول بازی درمی‌اورد

بعد کلا منو تو ابنمک خوابونده بود مستقیم پیشنهاد نمی‌داد ولی پیام میداد حالم میپرسید میگفتم خب هدفت چیه الان دوستیم یا نه می‌گفت فعلا داریم آشنا میشیم😐

منم اولین پسری بود بعد این همه عمر خوشم اومده بود 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

ادامه پلیز

خلاصه واقعا کم نداشتم براش شیفتام جابع جا کردم باهم باشیم براش آشپزی کردم یبار شیفت بودیم چایی میریختم و فلان اونم هی بی ادب تر میشد پیام دیر سین میکرد و ... 

و اینک به جز اون اردویی که رفتیم اصلا نرفتیم بیرون اونجام که تنها نبودیم حرف بزنیم

بهش میگفتم بیا حرف رسمی بزنیم نمیومد

البته دوبارم پیچوند منم چند بار بهش گند زدم یبار خودم بهش پیام دادم که اشتباه کردم 

خلاصه یشب رفتیم بیرون بالاخره 

خیلی خلاصش میکنم ولی بحثمون شد سر اینک گفتم من اهل رابطه ج.سی نیستم

انداخت تو بیابون و تند رانندگی کرد و گوشیم میخواستم ب دوستم زنگ بزنم از دستم چنگ زد و یک روانی بازی های درآورد که میخواستم برم پیش پلیس

بعدش دیگ گفتم تمومع

اومدم خونه کلی فحش محش بهش دادم که خدا لعنتت کنه و ....

و گفتم دیگ هیچوقت نمی‌خوام ریخت و قیافش ببینم

چ کردین تهش؟

اولاش سخت بود گفتم بعد عمری از یکی خوشم اومد اونم خوشش اومد موقعیتشم خوب بود حتی منو به خواهرشم معرفی کرده بود فک میکردم دیگ عشق زندگیم پیدا کردم اولاش یکم بهش فکر میکردم ولی اون اصلا پشیمون نبود از کارش

دوماه که گذشت پیاماش شروع شد که آی اشتباه کردم دلم تنگ شده برات ببخشید و ...

گفتم کینه ای ندارم ولی دیگ قرار نیست حرفم بزنیم

حالا ول‌ نمیکنه عین سگ پشیمون شده هر چند وقت یکبار میگه دلم تنگ شده تو خیلی مهربون بودی 

ولی اصلا نمیتونم ببخشمش بنظرم یک مریض روانیه

اولاش سخت بود گفتم بعد عمری از یکی خوشم اومد اونم خوشش اومد موقعیتشم خوب بود حتی منو به خواهرشم معرف ...

اصلا اصلا وقت برا چنین ادمی نذار اصلا قابل اعتماد نیست

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
عاااسیسی منم مامامو به این نتیجه رسیدم پسرای کادر درمان کلا کنسلن

این دیگه روانی پرومکس بود مخصوصا اون قسمت ک گوشیم چنگ زد میخواست بترسونتم 

اصلا هروقت می‌خوام ببخشمش یاد کاراش میفتم نمیتونم

با اینک موقعیتش خیلی خوبه و همچیش اوکیه

ولی حالم بد میشه 

هر چند وقت یکبارم هی پیام میده دلم تنگ شده منو ببخش😑😑😑😑

بیخیال ما نمیشه هی پیام میده ببخشید و معذرت می‌خوام اون‌موقع که دنبالش بودم انواع اقسام روانی بازی هارو درآورد حالا که بیخیالش شدم هی پیام میده من واقعا صدمو‌واسش گذاشتم 

یکاری کرد از هرچی پسره متنفر شم

عاااسیسی منم مامامو به این نتیجه رسیدم پسرای کادر درمان کلا کنسلن

رزیدنتا ک‌واقعا هولن خیلی وضعشون خرابه

صدمو از لحاظ توجه گذاشتم منتهی به نظر اون صد یعنی رابطه ج.سی من نمی‌دونم کی ایران انقلاب شد همه اوپن مایند شدن من خودم اوپن مایندم ولی این مسئله واقعا اوکی نیست برام اونم تازه اولش 

حالا بعضیا میبینی دوسه ساله دوستن اونم فکر نکنم من راضی بشم ولی دیگ از اولش خیلی پسرا اشغال شدن که همچین توقعاتی دارن