2777
2789

سلام 

امیدوارم خوب باشید

1چرا درس خوندید و اگه بر گردید بیشتر می خونید یا نمی خونید 

2 بر گردید با چه هدفی می خونید 

خیال کنید به داداش کوچیکتون دارید نصیحت می کنید 

والا من مهندسی پزشکی میخونم آره دوسش دارم برگردمم انتخابش میکنم ولی خیلیی سخت بود کلن

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری انتخابش کردی اگه برگردی نهم دهم چیکار می کنی

هیچی پایه ریاضیمو قوی میکردم کلن چون من تجربی بودم ولی کنکور ریاضی دادم مهندسی پزشکی قبول شدم 

دوس داشتم مکانیک شهر خودم تهران قبول شم ولیی مهندسی پزشکی گرمسار قبول شدم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

حتمااا از همین الان هدفتو تعیین کن، هی نگو پزشکی میخام مهندسی میخام و فلان .سعی کن تحت جو جامعه نباشی، من تحت جو جامعه فکر میکردم پزشکی یعنی بهشت و پولداری و خوش بختی، الان میبینم اصن علاقه چندانی ندارم، با اینکه رتبم خوب شد، حتمن بدون چرا داری درس میخونی، نه مثل من که نفهمیدم چرا درس خوندم اصن

چرا؟

چونکه من رشته خودم تجربی بود سال کنکور من تازه کرونا اومد خانوادم کادر درمان بودن 

بی انگیزه شده بودم 

اصلا کنکور تجربی ندادم 

و کنکور ریاضی دادم که مثلاً پشت کنکوری نشم  معماری رو دوست داشتم زدم اما امسال که تموم کردم کاری نیست 

میگم کاش همون تجربی ادامه میدادم اگر یکی از رشته های پیرا می‌بودم راحت الان می‌فرستادم طرح و سره کار می‌بودم 

هیچی پایه ریاضیمو قوی میکردم کلن چون من تجربی بودم ولی کنکور ریاضی دادم مهندسی پزشکی قبول شدم دوس دا ...

خوابگاه رفتن واسه یه دختر اروم که عاشق سکوت و خلوتیه خیلی سخت میگذره؟ من میترسم برم خوابگاه.چون سخت با مردم ارتباط میگیرم، به خاطر همین میترسم برم شهر دیگه و دق کنم

خوابگاه رفتن واسه یه دختر اروم که عاشق سکوت و خلوتیه خیلی سخت میگذره؟ من میترسم برم خوابگاه.چون سخت ...

عزیزم من خوابگاه نموندم اصن فاصله دانشگام تا خونمون یک ساعت و نیم تا دو ساعته من برمیگردم خونه هروز🤧

چونکه من رشته خودم تجربی بود سال کنکور من تازه کرونا اومد خانوادم کادر درمان بودن بی انگیزه شده بودم ...

ببخشید خانوداتون پزشکی یا دندونم خوندن؟ یا چیز دیگه؟ نظرشون راجب این دو رشته چیه

ببخشید خانوداتون پزشکی یا دندونم خوندن؟ یا چیز دیگه؟ نظرشون راجب این دو رشته چیه

پزشکی داریم و پرستاری. 

دندون نداریم. ، ولی دندون خوبه به نظرم هم استرسش کم تره و هم درآمدش. 

حتمااا از همین الان هدفتو تعیین کن، هی نگو پزشکی میخام مهندسی میخام و فلان .سعی کن تحت جو جامعه نباش ...

من تحت تاثیر جامعه نیستم ولی بیش از حد چند بعدیم خانوادم تجربیه ولی عاشق یه رسته بودن از بچگی بر عکسش من