2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 55 پست
شما به عنوان یه اقا بگید من چیکار کنم که اون بیاد جلوخودم نمیخوام برم جلو

خب یه مقدار از ناز های دخترونتون استفاده کنید خودتون رو نگیرید و اکه قربون صدقه میره تو ذوقش نزنین و بزارین ادامه بده و باش همکاری کنین اینطوری ممکنه بیاد جلو

بله اگه کارتون گیرشه واقعا چون با توجه به چیزی که فهمیدم ایشون آدم ریسک پزیری نیست و امکانش کمه که ب ...

اونوقت توقعات بیجا ازم داره

من میخواستم اون پیشنهاد بده و من دست پیش و بگیرم و بهش باج ندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه مقدار از ناز های دخترونتون استفاده کنید خودتون رو نگیرید و اکه قربون صدقه میره تو ذوقش نزنین و ...

اگه پیام داد اینکارو میکنم

ممنونم ازتون و بخاطر وقتی که گذاشتید🌹

اونوقت توقعات بیجا ازم دارهمن میخواستم اون پیشنهاد بده و من دست پیش و بگیرم و بهش باج ندم

اگه میخواید بیاد جلو سعی کنید حرف هایی که میزنه رو سمت حرفای عاشقانع و قربون صدقه رفتن ببرید در عین حال سنگین برخورد کنید و مانع نشید در برابر ابراز علاقه هاش

خواهش میکنم وظیفست خانمفقط من کنجکاو شدم چرا کارتون گیرشه(اگه میخواید میتونید نگید راحت باشین)

اختیار دارید

لطف دارید شما

برای یه کاری باید احراز هویت انجام بدم که متاسفانه بخاطر تحریم ایران نمیتونم اینکارو کنم

ایشونم هدفش با من یکی بود

مطمئنم مدارک خارج از کشور تونسته جور کنه و وریفای کنه چون گفته بود یکاریش میکنه

اختیار داریدلطف دارید شمابرای یه کاری باید احراز هویت انجام بدم که متاسفانه بخاطر تحریم ایران نمیتون ...

خب اگه اینطوره که با یه شماره مجازی کارتون حل میشه...غیر از شماره چیز دیگه ای هم نیازه؟