2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 55 پست
@opium1379‍ این کامنت و بخونید لطفا و چندتای بعدی روبگید چیکار کنم مستقیم پیشنهاد بده به جای این مسخ ...

خب جوری که شما برخورد کردین اینطور به نظر میرسه که اصلا مایل به رابطه داشتن با ایشون نیستیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث رو که باز کردید اونوقت میتونید هرجور که خواستید پیش ببریدش . سوالی بود در خدمتم

زیاد در مورد این چیزا صحبت کردیم ولی پیشنهاد نمیده،خیلی مغرور و تخصه

شایدم فکر میکنه جوابم نه هست که اینطوری رفتار میکنه

ینی سرد برخورد میکنه کاملا؟ هیچ جوره نخ نمیده؟

نه سرد رفتار نمیکنه(البتع تا سه روز پیش)

نخ میده ولی پیشنهاد نمیده

من دلم میخواد پیشنهاد بده به جای اینکه خودمو وسط رابطه ببینم

زیاد در مورد این چیزا صحبت کردیم ولی پیشنهاد نمیده،خیلی مغرور و تخصهشایدم فکر میکنه جوابم نه هست که ...

خب شما که میدونید همچین آدمیه که حتی برای به دستآوردنتون هیچ تلاشی نمیکنه چرا پیگیرشید

خب شما که میدونید همچین آدمیه که حتی برای به دستآوردنتون هیچ تلاشی نمیکنه چرا پیگیرشید

کارم گیرشه

الان بخاطر سرد بودنش غرورم اجازه نمیده بهش پیام بدم و کارم رو هواست

نه سرد رفتار نمیکنه(البتع تا سه روز پیش)نخ میده ولی پیشنهاد نمیدهمن دلم میخواد پیشنهاد بده به جای ای ...

خب ایشون میخواد شما پا پیش بزاری ولی کاملا اشتباهه اینکار چون از چشمش میوفتید اگه تلاش نکنه برای به دست آوردنتون و خودتون پیشنهاد بدین

خب ایشون میخواد شما پا پیش بزاری ولی کاملا اشتباهه اینکار چون از چشمش میوفتید اگه تلاش نکنه برای به ...

اصلا همچین کاری نمیکنم

البته منتظر پیشنهاد از طرف من نیست

کم کم همه چیز و با سیاست پیش میبره